Gratis fragt

  på alle ordrer over 499,-

1-2 dages leveringstid
365 dages fuld returret

Samlekort og tilbehør

Vi kender dem fra tyggegummi, caps og bagsiderne af action figurer. Samlekort eller trading cards som de hedder på engelsk, er kendt for at skabe diller i skolegården. De sidste år har der været mest interesse i Magic The Gathering, Pokémon og fodboldkort. Når du har fået nogen rigtig seje kort er det vigtigt at passe godt på dem. Derfor kan du selvfølgelig også købe samlemapper og plastiklommer, også kaldet sleeves, til dine samlekort. De kommer også med fede motiver fra blandt andet Magic og Pokemon.

Harry Potter

Siden den første bog om troldmanden Harry Potter kom på hylderne i 1997 har millioner af børn og voksne fulgt Harry's rejse gennem den magiske verden. Det er en klassisk coming of age fortælling om venskab og mørke kræfter. Der er skrevet 7 bøger i serien og de er alle blevet filmatiseret.

21 Jump Street

De lidt større "børn" kan godt huske da tv-serien kørte over skærmen fra 1987 til 1991 med Johnny Depp i hovedrollen. Her følger vi en gruppe unge undercover betjente. Filmen af samme navn fra 2012 er mere end komedie.

1 vare(r)

1 vare(r)