LEGO DOTS - Armba°nd med kosmisk vidunder - 41903
LEGO DOTS - Armba°nd med kosmisk vidunder - 41903
Standard salgspris DKK 49,95
DKK 37,46 / STK
DKK 29,97 ekskl. moms
  •  

Børn, der elsker kunsthåndværk og at designe deres egne smykker, vil elske det seje LEGO® DOTS sæt Armbånd med kosmisk vidunder (41903)! Dette gør det selv-sæt er designet til at være en nem og intuitiv kreation, der giver børn en mulighed for at lave deres eget smykke og tilpasse det til deres tøj eller humør eller hvad som helst.

Tilpasningsvenligt smykkesæt
Dette seje armbåndssæt omfatter et justerbart sort bånd, der passer til både store og små håndled, samt 32 farverige fliser, bl.a. specialfliser, der er dekoreret med stjerneskud, planeter og unikke diamantelementer, så børn kan designe deres eget kreative armbåndslegetøj, udvide fantasien, styrke de udtryksfulde legefærdigheder og gøre armbåndet sjovt og unikt.

Designsjov til børn, der elsker kunsthåndværk
Glæden ved dette sæt er børns mulighed for at være fantasifulde og udsmykke armbåndet, præcis som de har lyst. Det kan matche deres humør eller være et godt eksempel på selvudfoldelse, der viser deres sjove designs, for med disse armbånd kan alt lade sig gøre. De er fremragende gaver til jul, fødselsdage eller enhver anden anledning.

 

  • Varenummer
    5702016616729
  • Producent
  • Mærke