Gratis fragt

  på alle ordrer over 499,-

1-2 dages leveringstid
365 dages fuld returret

LEGO Ninjago - Spinjitzu-brag - Jay - 70682

LEGO Ninjago - Spinjitzu-brag - Jay - 70682

Pris:
99,95 DKK
Order by:

Vi sender igen om:

timer01:min.16:sek.41
ELLER
Kun 1 stk. på lager
Børn vil elske at optimere deres Spinjitzu-ninjaevner med LEGO® NINJAGO® spinneren 70682 Spinjitzu-brag – Jay. Dette actionfyldte legesæt omfatter en Jay-tornadospinner, som indeholder en minifigur og passer på spinneraffyreren, der er nem at bygge, samt en skyderbase med 3 fjederbetjente missiler. Det er ideelt til leg alene eller sammen med andre, hvor én ung ninja betjener affyreren, mens en anden skyder missiler mod tornadospinneren. Et sejt legetøj til børn, som vil elske at genskabe ninjatornadoeffekten som set i NINJAGO tv-serien, udvikle deres egne udfordringer og kæmpe mod vennerne. Dette ninjaspinnerlegetøj indeholder en samlerminifigur af Jay FS, der er ny i juni 2019, med et "energiladet" hætteelement til fantasifuld rolleleg.

Minifigur af Jay FS, der er ny i juni 2019, med et "energiladet" hætteelement.
Dette LEGO® NINJAGO® ninjaspinnerlegetøj indeholder en Jay-tornadospinner, der er ny i juni 2019, med klodsbygget affyrer samt en bygbar skyderbase, der indeholder 3 fjederbetjente missiler.
Anbring minifiguren i sin tornadospinner, sæt den på affyreren, og aktivér affyreren med et brag for at sende minifiguren spinnende mod målet.
Børn kan finde på deres egne Spinjitzu-brag-udfordringer og konkurrere mod vennerne med dette legetøjsbyggesæt.
Tilføj LEGO® NINJAGO® byggesættene 70681 Spinjitzu-brag – Lloyd, 70683 Spinjitzu-brag – Zane og 70684 Spinjitzu-brag – Kai mod samurai for at opleve spændende Spinjitzu-brag-opgør.
Børn kan genskabe ninjatornadoeffekten som set i NINJAGO® tv-serien med dette actionfyldte LEGO® byggesæt.
Dette LEGO® sæt er en god fødselsdags- eller julegave til alle NINJAGO® fans.
Spinneraffyreren med tornadospinner monteret er over 5 cm høj, 3 cm bred og 8 cm dyb.
Information
produkttype LEGO Klodser
Producent LEGO
Licens LEGO Ninjago
Kategorier Legetøj
Social