Butikker og åbningstider

Kontakt os

Du har to muligheder for at kontakte os: Ring på 39 39 30 55, hvor du kan vælge at tale med butikkerne eller vores webshop, hvis du har spørgsmål til din ordre. Eller brug chatten her på siden, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Velkommen til Superhelten Legetøj Østerbro, Nordre Frihavnsgade 25, 2100 København Ø

Når du pludselig opdager, at du går ned ad Nordre Frihavnsgade på Østerbro, så fortvivl ikke!

Du er blevet udvalgt! Du følger blot kaldet i dit hjerte!

Den dragende magnet er Superhelten Legetøj, du mærker det med det samme. Lyset og varmen strømmer dig i møde fra de store og udsmykkede vinduer. Hvis du tror, det er en almindelig legetøjsbutik, så opdager du hurtigt, at almindelig ikke gælder her.

Du åbner langsomt og nysgerrigt døren til den, tilsyneladende, lille legetøjsbutik. Passionen for legetøj strømmer dig i møde, byder dig velkommen, og hverdagens stress bliver efterladt på gaden.

De to lokaler, som du træder ind i, har legetøj fra gulv til loft i alle de kendte mærker og typer. Du finder Pokèmon, Playmobil, Barbie, LEGO, Schleich, Paw Patrol og malebøger, klistermærker og HAMA perler. Men som TARDIS fra Doctor Who, kan skinnet bedrage, og der er en lille uskyldig døråbning midt i butikken. Døråbningen fører til et mørkere rum, malet som en af væggene på Hogwarts. En trappe fører ned i dybet.

Straks din fod slipper det nederste trin kan du mærke superheltenes kræfter omkring dig. En trang til eventyr og store gerninger fører dine skridt rundt i de tre lokaler. Det første er der en stor samling af superhelte legetøj, som hverken børn eller voksne kan andet end elske.

Som i en gyserfilm, går du nysgerrigt og søgende videre til næste rum. Herinde er legetøjet ikke længere mest til børn. Figurer og merchandise fra gyser-, kult- og familiefilm og spil, fylder nu reolerne til loftehøjde.

Som en evemtyrer på quest går du ind i det sidste rum. Omfanget af dine anstregnelsers frugt tager pusten fra dig. Tryllestave, kåber, bamser og samleobjekter fra Harry Potter fylder hele dit synsfelt, og du tror, at du har set det hele. – men du tog fejl, for bag din ryg har superheltestatuer af alle slags samlet sig i glasskabe. En tanke slår ned i dig.

Du ved pludselig, hvorfor du blev draget til at gå ind i Superhelten Legetøj.

Man bliver aldrig for gammel til legetøj.

 

 

Velkommen til Superhelten Legetøj Frederiksberg, H.C. Ørsteds vej 32, 1879 Frederiksberg.

På din tur ned af H.C. Ørsteds vej på Frederiksberg, falder dit blik på Superhelten Legetøjs store vinduer. Legetøjet kalder på dig og bringer minder frem, om den gang solen altid skinnede om sommeren.

Det store lyse lokale, hvis vægge er dækket fra gulv til loft med legetøj, byder dig velkommen.
Hverdagens pligter og dagens to-do-liste, bliver efterladt ude på H.C.Ørstedsvej, idet du går igennem døren.

Dit blik falder på legetøjet som fylder hylderne og du genkender de fleste mærker og typer. Du finder Pokèmon, Playmobil, Barbie, LEGO, Schleich, Paw Patrol og malebøger, klistermærker og HAMA perler. Det store lokale er dog ikke alt hvad Superhelten Legetøj har at byde på, for som TARDIS fra Doktor Who, kan skinnet bedrage og bag et vedben-forhæng er en lille trappe op til et legehus gemt. En anden trappe som er gemt bag disken, fører dig ned til et magisk univers for legebørn i alle aldre.
I kælderen standser tiden, mens du går rundt i de fem rum. Alt fra videnskab, våben og puslespil til merchandise, samlefigurer og legetøj fra film og serier.
En tanke kommer til dig. Du ved pludselig, hvorfor du blev draget til at gå ind i Superhelten Legetøj.
Man bliver aldrig for gammel til legetøj.

 

Velkommen til Superhelten Legetøj Webshop og lager.

Vores mission er at sende din ordre indenfor 24 timer!

Om aftenen når Superhelten Legetøjs butikker er lukket, alle de ansatte superhelte sover, og du pludselig får en trang til at købe superhelte legetøj, så er redningen nær.

I webshoppen kan du bestille alt legetøj, Superhelte eller nørde-merchandise, når alle andre er gået til ro.

Du bestemmer selv om det skal sendes direkte hjem til dig, om det skal sendes til en pakkeshop eller -boks eller om du vil hente den i en af vores butikker.

Hvis du har en kommentar til din ordre, om bilen skal være en bestemt farve, om den skal pakkes ind, eller bare en hilsen til os, så kan du skrive det i kommentarfeltet.

Vores største mission er at sende din ordre indenfor 24 timer fra din bestilling.

Resten er op til de højere magter og PostNord Pakkeservice, men erfaringen siger, at din ordre lander i pakkeshoppen dagen efter, at vi har afleveret den til PostNord.

 

____________________________ Åbningstider ____________________________

Østerbro og Frederiksberg

Mandag-Fredag - 10:00-18:00
Lørdag - 10:00-15:00
Søndag 10:00-15:00 

Kundeservice

Mandag-Fredag - 10:00-16:30
Tlf: 3939 3055

Superhelten Legetøj - CVR: 39 68 41 60 - Email: kundeservice@superhelten.dk - Telefon: 3939 3055 - Danmark