Superhelten Frederiksberg

På din tur ned af H.C. Ørsteds vej på Frederiksberg, falder dit blik på Superhelten Legetøjs store vinduer. Legetøjet kalder på dig og bringer minder frem, om den gang solen altid skinnede om sommeren.

Det store lyse lokale, hvis vægge er dækket fra gulv til loft med legetøj, byder dig velkommen. Hverdagens pligter og dagens to-do-liste, bliver efterladt ude på H.C. Ørsteds vej på Frederiksberg, idet du går igennem døren.

Dit blik falder på legetøjet som fylder hylderne og du genkender de fleste mærker og typer. Du finder Pokèmon, Playmobil, Barbie, LEGO, Schleich, Paw Patrol og malebøger, klistermærker og HAMA perler. Det store lokale er dog ikke alt hvad Superhelten Legetøj har at byde på, for som TARDIS fra Doktor Who, kan skinnet bedrage og bag et vedben-forhæng er en lille trappe op til et legehus gemt. En anden trappe som er gemt bag disken, fører dig ned til et magisk univers for legebørn i alle aldre.

I kælderen standser tiden, mens du går rundt i de fem rum. Alt fra videnskab, våben og puslespil til merchandise, samlefigurer og legetøj fra film og serier. En tanke kommer til dig. Du ved pludselig, hvorfor du blev draget til at gå ind i Superhelten Legetøj.

Man bliver aldrig for gammel til legetøj.

Kontakt os

Kundeservice har åbent 9 - 16 mandag - fredag