EAN-betaling hos Superhelten

Som offentlig kunde kan du betale over EAN.

Velkommen til EAN-kunder

Superhelten tilbyder nu køb via EAN nummer! Er du medarbejder i en SFO, klub, skole eller anden institution, så kan du købe ind til din arbejdsplads via jeres EAN-nummer.

Superhelten er en one-stop-shop for legetøj, spil og krea-aktiviteter til din SFO eller klub. Søger du Pokémon kort, rollespilssværd, Hama-perler eller fodbolde, så er vi din leverandør!

Med gode priser, masser af varer på lager og viden om, hvad der rykker hos børn, kan vi helt sikkert hjælpe. 

Udfyld EAN-bestillingsformularen her på siden eller kontakt os på kundeservice@superhelten.dk og fortæl, hvad du behøver til lige netop din institution.

Når du lægger en bestilling hos Superhelten med EAN-nummer, sender vi en E-faktura direkte til institutionens administration, og du kan glæde dig til at overraske ungerne med nyt krea-gear og legetøj!

 

Mini-kurser og fede oplevelser 

Superhelten tilbyder gratis begynderkurser og aktiviteter for pædagoger, som gerne vil starte på live rollespil, brætspil, kortspil eller figurspil i deres pågældende klub eller SFO - men som ikke har overskuddet eller overblikket over, hvordan man starter.

Til de som allerede er godt i gang har vi også masser at tilbyde. Det kan være alt lige fra "Byg-dit-eget-rollespilsvåben"-kursus, figurspilskurser, malekurser, kortspils-turneringer, brætspilsdage og meget mere. Superhelten kan bakke op om jeres miljø og komme med nye og spændende idéer til fede oplevelser og leg for børnene!

OBS! Hvis du booker en af vores services inden udgangen af maj 2022, giver vi en særlig god intro-pris!