Figurmaling

Du kan male dine egne figurer til Warhammer eller Dungeons & Dragons. (Jo, du kan!) Og det er lettere, end du tror, når du lærer hvordan.

Der er Figurmaling i Superhelten en fast dag hver uge. Se ude i siden hvor og hvornår ➡️

Sådan foregår Figurmaling i Superhelten

Først samler vi figuren: vi skal finde de rigtige dele, nippe ud fra spruen og lime med fast hånd. Mange Warhammer-figurer har flere våben med i pakken, så du kan vælge om din Space Marine skal have boltgun eller powersword. Vi hjælper.

Så skal vi prime, altså lægge et lag grundmaling med spray, og så skal der farver på.
Efter base colours og layering, som det så fint hedder, slutter vi af med shading og highlights. Det betyder at male mørkt i fordybningerne og lyst på de høje steder. Det er shading og highlighting, der får figuren til at se levende ud.

Kom til Figurmaling i Superhelten

Vi maler både Warhammer-figurer, figurer til Dungeons and Dragons, og vi maler terræn. Hvis du vil male din My Little Pony som du har taget med, så er du også hjerteligt velkommen til at gøre det. (De kan faktisk blive helt vildt fede, se lige her.)

Figurmale-værten hedder Katharina, og hun ser sådan her ud ⏫. Nedenunder kan du se, hvor fedt hun har malet sin Demon Prince fra Ascension-spillet.

Figurmaling er både for børn, unge og voksne. Og voksne, som er børn indeni. Det er en virkelig mellow hobby, som er let at lære, men svær at mestre. Og så bliver man bidt af det!

  • Hvis du lige har købt en figur, du gerne vil male på, så tag den med.
  • Hvis du har en figur, som er halvfærdig, men du går så meget i stå på gem-stonen på brystpanseret, så tag den med.
  • Hvis du ikke har nogle figurer endnu, så får du en Space Marine af os, til at male på. Den må du selvfølgelig gerne få med hjem bagefter, så du kan male videre på den derhjemme, og tage den med igen næste gang.

Det er altid hyggeligere at male sammen med andre, så kom til Figurmaling i Superhelten, snak med andre figurmalere og vis dit ongoing work frem.

 

Vi ses til figurmaling i Superhelten!

Event datoer

Roskilde

Algade 36b, 4000 Roskilde
Figurmale-vært: Andreas - 26 30 34 01
Hver onsdag kl. 14-17


Næstved

Østergade 16, 4700 Næstved
Figurmale-vært: Katharina - 53 70 34 03
Hver mandag kl. 14-17


København

Nordre Frihavnsgade 25, 2100 København Ø.
Figurmale-vært: Michael - 39 39 30 55
To be announced...!


Frederiksberg

H.C. Ørstedsvej 32, 1879 Frederiksberg C.
Figurmale-vært: Alfrida - 39 39 30 55
To be announced...!