Friday Night Magic

Magic the Gathering er verdens måske bedste kortspil. Like, ever.

Kom ned i Superhelten og spil Magic the Gathering sammen med folk ,der elsker det lige så meget, som du gør.

Superhelten holder Friday Night Magic hver fredag kl. 17-22.

 

Hvad sker der til Friday Night Magic?

Først bliver alle skrevet ind til DCI, og din FNM vært fordeler spillerne på et eller flere draft-borde. Tilmelding er ikke nødvendig, du kommer bare. Du behøver heller ikke at have et deck med selv.

Så skal der draftes!

Draft foregår sådan, at deltagere samtidig åbner en booster pakke, vælger et kort, og sender resten videre til sin sidemand. Alle spillere åbner 3 boosters hver, og kortene går rundt indtil alle har 45 kort på hånden. Så tilsætter du basic lande, og bygger et deck ud af de kort, du har trukket.

Vi spiller 3 runder, og så er der point og præmier! Dine wins bliver selvfølgelig registreret på Wizards Network, så du akkumulerer. Lige som verdensranglisten i tennis.

Kom til Friday Night Magic i Superhelten

Hvis du aldrig har spillet Magic the Gathering før, så kan du altid komme forbi vores butikker og lære, hvordan man gør. Hvis du gerne vil se, hvordan en Draft foregår, men ikke er helt frisk på at være med, er du velkommen til at komme og kigge og lytte.

Magic the Gathering er mega fedt. Hvem vil ikke gerne være en troldmand (m/k) fra de ydre planer, der fremkalder de sygeste monstre, for at kæmpe mod andre troldmænd? Som hersker over lande og elementer, og suger energi fra dem, for at kunne sende ildkugler, storme og jordskælv ud af ærmerne – og endda kalde væsener tilbage fra graven, kun med viljens kraft?

Øhm, jo tak.

Når du kommer til Friday Night Magic i Superhelten, bliver du skrevet ind med dit DCI nummer. Hvis du ikke har et DCI nummer, så hjælper FNM Værten dig med at oprette en konto hos Wizards of the Coast, som er dem der laver Magic the Gathering. Det kan lyde lige lovlig, men ro på, det er nemt. Dit DCI nummer er dit totalt internationale Magic-ID. Med det kan du gå ind i en hvilken som helst game store, og være med i Friday Night Magic, og få dine sejrs-point skrevet på din konto.

For Friday Night Magic er en international ting. Det vil sige, at hver fredag aften på dette tidspunkt, samles store og små nørder, smukke og grimme, gule og blå, for at spille Magic over hele verden. Det er da nice, synes du ikke?

I Superhelten drafter vi altid med den nyeste Magic serie. Du må selvfølgelig beholde de kort, du har trukket bagefter.

Vi ses til Friday Night Magic i Superhelten ;)

Event datoer

Roskilde

Algade 36b, 4000 Roskilde
Magic Missile: Sofia - 26 30 34 01
Hver fredag kl. 17-22


Næstved

Østergade 16, 4700 Næstved
Planeswalker: Martin - 53 70 34 03
Hver fredag kl. 17-22


København

Nordre Frihavnsgade 25, 2100 København Ø.
Guardian: Michael - 39 39 30 55
To be announced...!


Frederiksberg

H.C. Ørstedsvej 32, 1879 Frederiksberg C.
Angel: William - 39 39 30 55
To be announced...!