Junior Dungeons & Dragons

At spille rollespil er lige som at være med i en film eller i League of Legends. Bare sjovere!

Hver uge er der Dungeons and Dragons i Superhelten. Der er plads til 5 spillere pr. gang, og du kan melde dig til her (link til billet).

 

Sådan foregår Dungeons and Dragons

Første gang du er til Junior Dungeons and Dragons, starter du med at lave en karakter. Din karakter er den person, du skal være i rollespillet. Så begynder Game Masteren at fortælle sit eventyr. Gruppen af spillere skal samarbejde, for at løse mysterier og slås mod fjender undervejs.

Game Masteren har et kort på bordet, som viser, hvordan eventyrverdenen ser ud, og hvad der ligger omkring jer. Og han bruger figurer til at illustrere, hvad der sker.

Når rollespils-sessionen er færdig, slutter Game Masteren eventyret på et passende sted, og spillerne får XP. XP står for experience points, altså erfaringspoint, som er en spilmekanik, der simulerer, at din rolle får øvelse og bliver bedre til sine færdigheder. Det kan for eksempel være, at din karakter bliver bedre til at skyde med bue eller noget andet.

 

Kom til Dungeons and Dragons i Superhelten

Til Dungeons and Dragons i Superhelten kan du prøve at spille rollespil, med en garvet Game Master. Superheltens Game Master hedder Olav, og det er ham, du ser på billedet ovenfor. Olav bruger det danske Begyndersæt til Dungeons and Dragons, og han er rigtig god til at forklare reglerne og hjælpe undervejs.

Dungeons and Dragons handler om at tage på eventyr sammen. I en karakter, som er helt anderledes end den, du er til daglig – og i et univers, hvor alt er muligt! Lad os røve karavanen med den onde greves guld. Lad os drage ind i den forbandede kløft, og finde komponenterne til ritualet, der genopretter solens bane og dermed balancen mellem godt og ondt. Til rollespil er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan gøre. Til gengæld kan det meste faktisk lade sig gøre.

Rollespil er en super god øvelse i både 'hittepåsomhed', initiativ og teamwork. Eller samskabelse, som det så fint hedder. Og så får man rullet en masse terninger.

Dungeons and Dragons er for alle, som kan koncentrere sig i to timer. Vores erfaring er at børn fra 10 år og til ca. 14 år passer godt til Junior Dungeons and Dragons i Superhelten, og spiller godt med historien og med hinanden.

Du behøver ikke have noget med til Dungeons and Dragons, du skal bare melde dig til og købe billet, og komme som du er.

Event datoer

Roskilde

Algade 36b, 4000 Roskilde
Game Master: Olav - 26 30 34 01
Hver onsdag kl. 15:30-17:30

Arrangør: Bettina Thorvil tlf: 21 89 52 46