Playmobil EverDreamerz - Rosalee - Candy World - 70385
Playmobil EverDreamerz - Rosalee - Candy World - 70385
 
DKK 149,95 / STK
DKK 119,96 ekskl. moms
 •  
Velkommen i drømmenes verden – velkommen i EverDreamerz-riget! Rosalee, Viona, Edwina, Clare og Starleen er fem veninder med store drømme.
 
Da pigerne finder en magisk amulet, åbner der sig en portal ind i et andet univers, deres drømmes land. Først rejser de fem ind i Rosalees drømmeverden, hvor alt handler om slik, for Rosalee elsker slik mere end noget andet.
 
Sålænge hun selv må spise bolsjer, deler hun også gerne helt uselvisk med sine veninder. Men det er ikke kun bolsjer, som den livlige pige er vild med, hun elsker også skumfiduser, cupcakes og chokolade.
 
Rosalee får ikke kun følgeskab af sine veninder, men også af sin elskede flamingo, og selvfølgelig har hun en pose til alle sine søde skatte. Det eneste, som Rosalee er bange for, er tandlægen, men hendes veninder hjælper hende med at overvinde frygten. Legesættet indeholder EverDreamerz-figuren Rosalee med sin flamingo og mange supersøde tilbehørsdele i en helt ny opklappelig æske.
 
Rosalees helt særlige charm er et bolsje. Flot samleeffekt: Hver EverDreamerz-figur har sit eget silikonearmbånd til børn med individuel charm, som kan samles og byttes. Figuren og tilbehørsdelene kan opbevares i den kulørte emballage og tages med overalt.

 

 • Varenummer
  4008789703859
 • Producent
 • Licens
  Playmobil
 • Type
  Playmobil legetøj
Bestsellers in Playmobil EverDreamerz
Bought together with this product