Playmobil EverDreamerz - Rosalee - Comic World - 70472
Playmobil EverDreamerz - Rosalee - Comic World - 70472
 
DKK 159,95 / STK
DKK 127,96 ekskl. moms
  •  
På deres andet store eventyr sender den magiske amulet EverDreamerz ind i sportspigen Edwinas kulørte drømmeverden. I dette fantastiske tegneserieunivers fuld af pangfarver er alt tegnet og lyser i mange forskellige farver.
 
Fulde af begejstring opdager pigerne, hvordan de helt selv kan skabe nye væsener ved at tegne og male dem, og de slipper fantasien løs. Men også i denne tegneserie-drømmeverden lurer mange udfordringer.
 
Kan EverDreamerz forhindre, at Edwinas kulørte tegneseriedrøm bliver til et sort-hvidt mareridt? Selvfølgelig er også Rosalee med på rejsen, og med hendes positive og forstående væremåde er hun med til at bringe ro og harmoni ind i gruppen. Legesættet består af EverDreamerz-figuren Rosalee i kulørt tegneserietøj og med blå flamingo, smykkeperler, mærkater, samlekort, taske, bog, bamse og flere tilbehørsdele.
 
Som særlig charm har Rosalee et blåt sejrstegn til silikonearmbåndet. Med den nye vandstift bliver alle farverne på mærkaterne tryllet frem og forsvinder igen, når vandet tørrer.

 

  • Varenummer
    4008789704726
  • Producent
Bestsellers in Playmobil EverDreamerz