Playmobil EverDreamerz - Starleen - Comic World - 70472
Playmobil EverDreamerz - Starleen - Comic World - 70472
 
DKK 159,95 / STK
DKK 127,96 ekskl. moms
  •  
Også i Edwinas kulørte tegneserieunivers kan scenekunstneren Starleen vise sit sang- og dansetalent. Selv om den lille diva nyder opmærksomheden, bruger hun også igen og igen sine medfødte gaver til at hjælpe veninderne.
 
Edwinas fantastiske tegneserieunivers fuld af pangfarver falder helt i Starleens smag. Her er alt tegnet og lyser i alle mulige farver og mønstre.
 
Fulde af begejstring opdager pigerne, hvordan de helt selv kan skabe nye væsener ved at tegne og male dem, og de slipper fantasien løs. Men også i denne tegneserie-drømmeverden lurer mange udfordringer. Kan EverDreamerz forhindre, at Edwinas kulørte tegneseriedrøm bliver til et sort-hvidt mareridt?
 
Legesættet består af EverDreamerz-figuren Starleen i tegneserie-outfit og med rød surikat, smykkeperler, mærkater, samlekort, håndtaske, kamera og flere tilbehørsdele. Som personlig charm har Starleen en rød sløjfe til silikonearmbåndet. Med den nye vandstift bliver alle farverne på mærkaterne tryllet frem og forsvinder igen, når vandet tørrer.

 

  • Varenummer
    4008789704740
  • Producent
Bestsellers in Playmobil EverDreamerz