Playmobil Novelmore - Burnham Raiders Lavamine - 70390
Playmobil Novelmore - Burnham Raiders Lavamine - 70390
 
DKK 374,95 / STK
DKK 299,96 ekskl. moms
  •  
Den spændende kamp mellem Novelmores riddere og Burnham Raiders går ind i næste runde! Begge sider vil have fat i den magiske rustning Invincibus for at blive uovervindelig. I deres gigantiske lavamine udvinder Burnham Raiders ildsten til deres skumle gerninger.
 
Den snilde spion Ramsey og Lord Bertram prøver at erobre minen og forpurre Raiders planer. Men de bør passe rigtig godt på, for lavaminen står under beskyttelse af Magmathon, et mægtigt elementarvæsen.
 
Magmathon lever i menneskelig skikkelse inde i og omkring lavaminen og har evnen til at kontrollere lavafloden og bruge den som farligt våben. Ramsey og Lord Bertram bliver nødt til at have en genial plan, hvis de vil indtage lavaminen.
 
Legesættet består af Novelmore-figurerne Magmathon, Wylie, Lord Bertram Baraton og spionen Ramsey Boyd samt en ilddrage og to ravne. I lavaminen kan lavasten graves op af jorden og borttransporteres.
 
Som forsvar står der en armbrøst med ildpile klar. Med sin mobile, hestetrukne kanon kan Novelmores riddere hurtigt og fleksibelt gå til angreb.

 

  • Varenummer
    4008789703903
  • Producent
Bestsellers in Playmobil Novelmore