Dungeons & Dragons - Tomb Of Annihilation

Dungeons & Dragons - Tomb Of Annihilation

Tag med til den mystiske Chult region der ligger I den sydvestlige del af Farûn. Denne jungle bevokset, farlige ø huser et nekromantisk artefakt ved navn ”Soulmonger” der er skyld i en mystisk sygdom der er i gang med at sprede sig rundt omkring i verden, som gør at en person dør og ikke kan genoplives på nogen måder, der er ingen tid til at vente, da sygdommen spreder sig hastigt og snart har den spredt sig til hele verden. Er I klar til at rejse til den uudforsket ø?

”Tomb of Annihilation” er en kampagne der er stærkt inspireret af et gammelt første edition model og er kendt for at være en brutal og intens kampagne for spillerne, med en farlig jungle og en kompleks civilization der er i gang med at industrialisere sig selv.

”Tomb of Annihilation” er en af de mest populære moduler til Dungeons and Dragon 5th edition og indeholder alt det, som en god kampagne bør indeholde, stor dungeons med interessante kampe, hjernevriende puzzles og komplekse sociale, - og moralske spørgsmål, som spillerne skal navigere. Et fantastisk modul som er pengene værd.

System: D&D 5th Edition.

Kampagne level: 1-11

Anbefalet antal spillere: 2-5 + 1 SpilmesterBestsellers in Rollespil