Legetøjsværktøj

Har du et barn, der er begyndt at hamre, banke og skrue på alt derhjemme? Så er det nok fordi han eller hun har set far og mor gøre-det-selv og gerne vil det samme. Gå på opdagelse i Superheltens spændende udvalg af legetøjsværktøj og find det helt rigtige til den lille håndværker!

 1. Nerf Fortnite SP-L
  Nerf Fortnite SP-L
  259,95 DKK
 2. Bosch legetøjshøreværn fra Klein
  Bosch legetøjshøreværn fra Klein
  69,95 DKK
 3. Bosch arbejdsbænk med 43 dele
  Bosch arbejdsbænk med 43 dele
  599,95 DKK
 4. Bosch legetøjshøvl fra Klein
  Bosch legetøjshøvl fra Klein
  259,95 DKK
 5. Bosch legetøjsstiksav fra Klein
  Bosch legetøjsstiksav fra Klein
  189,95 DKK
 6. Bosch legetøjsboremaskine fra Klein
  Bosch legetøjsboremaskine fra Klein
  189,95 DKK
 7. Bosch legetøjskædesav fra Klein
  Bosch legetøjskædesav fra Klein
  259,95 DKK
 8. Bosch pandelampe til børn fra Klein
  Bosch pandelampe til børn fra Klein
  69,95 DKK
 9. Værktøjs i pose
  Værktøjs i pose
  29,95 DKK
 10. Builder aktivitetssæt fra Brio
  Builder aktivitetssæt fra Brio
  679,95 DKK
 11. -23%
  Bosch legetøjshækketrimmer fra Klein
  Bosch legetøjshækketrimmer fra Klein
  Special Price 199,95 DKK Regular Price 259,95 DKK
 12. -34%
  Bosch legetøjsværktøjsbænk med tilbehør fra Klein
  Bosch legetøjsværktøjsbænk med tilbehør fra Klein
  Special Price 399,95 DKK Regular Price 609,95 DKK
 13. -17%
  Bosch legetøjsværktøjsbænk i kuffert fra Klein
  Bosch legetøjsværktøjsbænk i kuffert fra Klein
  Special Price 399,95 DKK Regular Price 479,95 DKK
 14. Boremaskine fra Bosch
  Boremaskine fra Bosch
  249,95 DKK
 15. Bosch legetøjsvinkelsliber fra Klein
  Bosch legetøjsvinkelsliber fra Klein
  189,95 DKK
 16. Arbejdsmandssæt
  Arbejdsmandssæt
  99,95 DKK
 17. Værktøjssæt med boremaskine
  Værktøjssæt med boremaskine
  69,95 DKK
 18. Bosch legetøjslygte fra Klein
  Bosch legetøjslygte fra Klein
  159,95 DKK
 19. Bosch legetøjsrundsav fra Klein
  Bosch legetøjsrundsav fra Klein
  289,95 DKK
 20. Legetøjsschweizerkniv fra Klein
  Legetøjsschweizerkniv fra Klein
  59,95 DKK
 21. Værktøjssæt i plast med 50 dele
  Værktøjssæt i plast med 50 dele
  219,95 DKK

Har du et barn, der er begyndt at hamre, banke og skrue på alt derhjemme? Så er det nok fordi han eller hun har set far og mor gøre-det-selv og gerne vil det samme. Gå på opdagelse i Superheltens spændende udvalg af legetøjsværktøj og find det helt rigtige til den lille håndværker!

Sådan forstår dit barn omverdenen

Netop rollelege har stor betydning for børns udvikling. En stor del af dit barns personlighed dannes gennem lege, hvor det lærer at forstå andre og sig selv. Når børn efterligner voksne eller figurer i forskellige sammenhænge og universer, lærer de at forstå omverdenen. Hvis mor hænger billeder op med skruemaskinen, og far saver brædder til at bygge carport, vil dit barn kigge på, og ved at lege og prøve det samme finder barnet sin egen måde at gøre tingene på.

Rigtigt værktøj kan selvfølgelig være farligt, så derfor skal børn have deres eget. Legetøjsværktøj er perfekt, fordi det ligner - noget af det lyder endda realistisk og kan bevæge sig - det passer i dit barns hænder og er ufarligt at arbejde med. Værktøjsleg motiverer til koncentration og fordybelse og vil desuden styrke dit barns finmotorik og hånd-øje-koordination. Dit barn vil elske at lave rigtigt håndværkerarbejde med sit legetøjsværktøj ved siden af dig eller lige “reparere” køkkenstolen for dig.

Legetøj der ligner rigtigt værktøj

Børn bliver nemt mere inspirerede i deres leg, når legetøjet ligner og måske ligefrem har nogle af de samme funktioner, som de voksnes ting. Superhelten har et stort udvalg af legetøjsværktøj fra Klein, som er lavet i samarbejde med værktøjsgiganten Bosch, og det er nærmest naturtro kopier af ægte Bosch værktøj. 

Vælger du et legeværktøjssæt eller et legeværktøjsbælte, får du et godt all-round produkt: Her er der masser af spændende stykker legeværktøj, der vil motivere barnet, og det kan nemt pakkes sammen og gemmes væk, når der skal ryddes op. Hvis du har mulighed for ligefrem at indrette et hjørne af huset dedikeret til barnets gør-det-selv-lege, kan du overveje en legeværktøjsbænk. Barnet får virkelig mange spændende dele at lege med og vil helt sikkert være underholdt mange timer i sit eget lille værksted. 

Hvis dit barn har forelsket sig hovedkulds i et specifikt stykke værktøj, så kan du også finde det her: måske en legetøjskædesav, legetøjsstiksav, legetøjsvinkelsliber eller legetøjshøvl?

Skruemaskiner og boremaskiner  er en bestseller indenfor værktøjskategorien, og vi har flere størrelser med og uden lys, lyd og drejefunktion at vælge imellem. 

Vi har også forskelligt tilbehør som sikkerhedshjelm, handsker og briller - uundværligt for den lille snedkermester, der selvfølgelig gerne vil have sikkerheden i orden! 

Kender du en dreng eller pige, der elsker at være med på havearbejde? En hækketrimmer eller et havearbejdessæt vil helt sikkert være et hit.

Med Superheltens udvalg af sejt legetøjsværktøj er der garanteret mange timers sjov og fordybelse for gør-det-selv-spiren fra 3 år og op.

Superhelten Legetøj - CVR: 39 68 41 60 - Email: kundeservice@superhelten.dk - Telefon: 3939 3055 - Danmark