Musikinstrumenter

Hvis dit barn er vild med musik og at synge og danse, er det en god idé at fremme interessen med musikinstrumenter. Superhelten har et fint sortiment af skønne og realistiske musikinstrumenter til rockbandet, solo-sangeren og den helt lille musikelsker. Find det hele her!

 1. Baby Syng med mikrofon fra Vtech
  Baby Syng med mikrofon fra Vtech
  199,95 DKK
 2. Baby musiklegetæppe fra Bontempi
  Baby musiklegetæppe fra Bontempi
  209,95 DKK
 3. Mundharmonika i metal fra Bontempi
  Mundharmonika i metal fra Bontempi
  79,95 DKK
 4. Retro båndoptager fra Fisher Price
  Retro båndoptager fra Fisher Price
  399,95 DKK
 5. Dyreklaver til småbørn
  Dyreklaver til småbørn
  249,95 DKK
 6. Mikrofon med lys og lyde fra 3-2-6
  Mikrofon med lys og lyde fra 3-2-6
  179,95 DKK
 7. Trommesæt til de mindste fra B beez
  Trommesæt til de mindste fra B beez
  199,95 DKK
 8. iGirl Guitar fra Bontempi - 70 cm
  iGirl Guitar fra Bontempi - 70 cm
  299,95 DKK
 9. Tromme med skulderrem fra Bontempi
  Tromme med skulderrem fra Bontempi
  209,95 DKK
 10. Blokfløjte i træ fra Bontempi
  Blokfløjte i træ fra Bontempi
  89,95 DKK
 11. Mini Saxofon i plast på 25cm
  Mini Saxofon i plast på 25cm
  99,95 DKK
 12. Trommesæt med stol fra Bontempi
  Trommesæt med stol fra Bontempi
  359,95 DKK
 13. Baby xylofon og piano fra Bontempi
  Baby xylofon og piano fra Bontempi
  209,95 DKK
 14. Digitalt Keyboard med 49 tangenter
  Digitalt Keyboard med 49 tangenter
  649,95 DKK
 15. Elektrisk guitar på 54 cm
  Elektrisk guitar på 54 cm
  179,95 DKK
 16. Sølv saxofon i plast fra Bontempi
  Sølv saxofon i plast fra Bontempi
  109,95 DKK
 17. Sølv trompet i plast fra Bontempi
  Sølv trompet i plast fra Bontempi
  109,95 DKK
 18. -33%
  Trillefløjte til sjov og ballade.
  Kæmpe fløjte på 15 cm
  Special Price 19,95 DKK Regular Price 29,95 DKK

Hvis dit barn er vild med musik og at synge og danse, er det en god idé at fremme interessen med musikinstrumenter. Superhelten har et fint sortiment af skønne og realistiske musikinstrumenter til rockbandet, solo-sangeren og den helt lille musikelsker. Find det hele her!

Musik er frihed!

Der er mange forskellige funktioner i hjernen, der aktiveres ved musikalsk aktivitet og leg.

Musik styrker dit barns musikalitet og rytme, samt både den grove og den fine motorik. Musik og sang skubber desuden til børnenes fantasi, og gør dem gode til at forestille sig billeder og historier inde i hovedet.

Selvom de allermindste måske ikke kan udtrykke sig verbalt kan de sagtens være med ved at lytte, bevæge sig og mærke stemninger og rytmer. En god start er, hvis du sammen med dit barn lader det lege sig til interessen for musik, lige fra det er helt lille.

En anden fantastisk egenskab ved musik er, at det giver frihed - man tør ligesom mere, når musikken spiller og alle ter sig tosset, og netop dét skaber et fantastisk frirum for dit barn, som er meget vigtigt. Musik skaber også en følelse af fælleskab, hvis man er flere der spiller musik eller synger sammen. Det er med andre ord ren og skær livsglæde for dig og dit barn, når I laver musik sammen, eller når han fordyber sig med et instrument alene.

Musikken ind i børneværelset

Superhelten har masser af musikinstrumenter til børn af god kvalitet og i størrelser, der passer godt til små hænder. Et instrument er alderssvarende, så længe barnet fysisk kan håndtere det, d.v.s. holde det og puste eller blæse, hvis det er det, der kræves.

Vi har produkter i lækre farver og realistiske designs fra mærker som Bontempi, 3-2-6 og B beez. 

Børn ELSKER at optage og bagefter høre sig selv, og det er der heldigvis masser af muligheder for. Hos Superhelten finder du flere forskellige mikrofoner med optagefunktion til sangdivaen, eller hvad med en sej retro-båndoptager med kassettebånd, som nogle voksne husker fra deres egen barndom?   

Vores sortiment byder også på de helt klassiske legetøjsmusikinstrumenter til de mindste som farverige xylofoner og sjove trommesæt med forskellige rytmeinstrumenter. En oplagt gave til den lille musikelsker, kunne også være et dyreklaver, der giver barnet mulighed for at lære dyrenes lyde og forskellige kendte børnemelodier at kende.

Der er også masser af mindre instrumenter som tamburiner, mundharmonika og blokfløjte, der enten kan bruges af barnet selv eller i fælleskab med den voksne, når I sammen synger yndlingssangene.

Keyboards er til barnet, der udviser interesse for at lære at spille et instrument og gerne vil øve sig. Der er et væld af forskellige modeller og funktioner at vælge i mellem, som f.eks. rytmespor, optagefunktion og spil-med-funktion.

Superhelten sørger for alt, hvad der skal til for at starte sit eget band: vi har nemlig elektriske rockguitarer, trommesæt, scenemikrofon, blæseinstrumenter og meget, meget mere. Hvis MGP er yndlingslegen derhjemme, så er det her du finder legetøjet!

Superhelten Legetøj - CVR: 39 68 41 60 - Email: kundeservice@superhelten.dk - Telefon: 3939 3055 - Danmark