Lego Expert - Rutsjebane - 10261
Lego Expert - Rutsjebane - 10261
.
DKK 2.699,95 / STK
DKK 2.159,96 ekskl. moms
  •  

 

Stil dig i kø for at få din billet til den ultimative LEGO tivoliforlystelse – den fantastiske LEGO® Creator Expert 10261 Rutsjebane!
 
Følg den snoede sti omkring springvandet, og køb en forfriskende drik ved boden, inden du går hen til højdemåleren. Lad være med at stå på tæer, for forlystelsens medarbejder har en pind, så du bliver dobbelttjekket på rampen! Gå gennem det overdækkede venteområde, åbn bommen, og kravl ombord.
 
Sørg for at fastgøre sikkerhedsstangen, før vogntoget bliver sendt af sted, og du ruller hen til foden af den første stigning. Hold godt fast, når løftekæden griber fat i vognene på den første bakke. Hold derefter vejret, og gør dig klar til at skrige, når du suser ned ad den stejle bakke og gennem utallige snævre sving – men husk at smile til kameraet! Køb dit uforglemmelige billede fra standen, og tænk tilbage på den hæsblæsende tur, når du besøger candyfloss-vognen.
 
Kig derefter på kortet over forlystelsesparken for at planlægge dit næste eventyr. Eller skal du prøve rutsjebanen igen?
 
Denne omhyggeligt fremstillede model er fyldt med magiske detaljer, der vækker fantasien!

 

  • Varenummer
    5702016111835
  • Producent
  • Mærke