Lego Super Mario - Bowsers luftskib – udvidelsessæt - 71391
Lego Super Mario - Bowsers luftskib – udvidelsessæt - 71391
.
DKK 899,95 / STK
DKK 719,96 ekskl. moms
  •  

Byg Bowsers luftskib, som du både kan udstille og bruge til at skabe en spændende ny bane sammen med din LEGO® Super Mario™ startbane. Brug kanon-startrøret som start på en 90-sekunders bane. Kæmp mod Kamek, en goomba og en Rocky Skruenøgle, og kæmp derefter mod selve skibet – pas på Bowsers mekaniske hånd! Stop Kameks onde planer, og sæt en stopper for denne luftbårne trussel!

Børn kan bygge Bowsers ikoniske luftskib, udstille det og udvide deres LEGO® Super Mario™ univers med dette udvidelsessæt (71391). Skibet kan sættes i "flyvetilstand" eller foldes ud i "banetilstand", og spillerne skal overvinde udfordringer såsom Bowsers mekaniske hånd og en POW-blok for at få en Rocky Skruenøgle til at poppe op fra sit skjulested. (Bemærk: Startbanesæt 71360 eller 71387 er påkrævet for at spille). 

Ikoniske fjender Sættet indeholder figurer af Kamek, en Rocky Skruenøgle og en goomba, samt et kanon-startrør – brug det til at starte en 90-sekunders bane. Børn kan spille på egen hånd, som hold eller mod en ven, der har en LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ figur. Se også den gratis LEGO Super Mario app med byggevejledninger, kreativ inspiration og meget mere. 

Ubegrænset sjov LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer en af familiens foretrukne Super Mario-figurer ind i den virkelige verden. De er fantastiske som gaver til trendsættende børn.

Anbefalet alder fra 8 år

 

  • Varenummer
    5702016913309
  • Producent
  • Mærke