LEGO Marvel Super Heroes - Avengers Hulk-helikopterredning - 76144
LEGO Marvel Super Heroes - Avengers Hulk-helikopterredning - 76144
.
DKK 549,00 / STK
DKK 439,20 ekskl. moms
  •  

Din lille superhelt vil føle sig som en del af filmen Marvel Avengers: Endgame med det spændende LEGO® sæt 76144 Hulk-helikopterredning. Der er så mange måder at lege med Avengers-helikopteren på. Den omfatter 2 tredobbelte knopskydere og en sej funktion til at nedkaste Hulk over fjenderne, og sættet indeholder også chitauriernes Marvel Leviathan-væsen og knopskydende flyver til luftkampe.

Actionfyldt rolleleg! Sættet er en fremragende gaveidé til børn og indeholder 4 minifigurer til actionfyldt rolleleg, bl.a. Rescue (alias Pepper Potts) med 2 energiskud og Black Widow med 2 stave til at kæmpe mod chitaurierne. Den store Hulk-figur og hans Evighedshandske med Evighedssten, som barnet kan samle på, tilføjer endnu flere kreative muligheder for historiefortælling.

Spænding med Marvel Avengers! LEGO Marvel Avengers legesæt åbner for et spændende univers fyldt med eventyrlig rolleleg. Med samlerobjekter som f.eks. fartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets kan superheltefans genskabe filmscener, finde på deres egne historier eller bare fremvise de superseje modeller.

 

  • Varenummer
    5702016618068
  • Producent
  • Licens
    LEGO Marvel Superheroes
  • Mærke