LEGO Stranger Things - Vrangsiden - 75810
LEGO Stranger Things - Vrangsiden - 75810
.
DKK 1.799,95 / STK
DKK 1.439,96 ekskl. moms
  •  
Tag med politichef Jim Hopper, Joyce Byers, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson og Eleven, når de udforsker den mystiske Vrangside, og kæmper mod den farlige Demogorgon for at redde Will Byers og verden.
 
Dette er det ultimative LEGO® samlersæt til fans af Stranger Things, prisvindende, originale Netflix-serie, der er populær over hele verden.
Vend Byers-huset for at skifte mellem virkeligheden og Vrangsiden.
 
Indeholder 2 sæt byggevejledninger, så du kan bygge én udgave af Stranger Things-huset ad gangen eller dele byggeoplevelsen med venner og familie. Du vil elske alle de autentiske detaljer i Byers-huset, f.eks. alfabetvæggen med lys og telefonen i stuen, som set i seriens mange afsnit.
 
Dette fantastiske sæt genskaber eventyret om at løse det overnaturlige mysterium i og omkring byen Hawkins, Indiana, USA.
 
Vrangside-udgaven af modellen er ligesom sit modstykke i virkeligheden, bortset fra, at den ser forfalden ud med mørke slyngplanter og dystre farver, som du vil genkende fra serien.
 
Vis din passion for serien med en navneplade, der kan bygges og har et klistermærke med Stranger Things-logoet og minifigurstand.
  • Varenummer
    5702016468953
  • Producent
  • Licens
    LEGO Exclusive & gamle æsker
  • Mærke