LEGO Technic - Sekshjulet Volvo-dumper - 42114
LEGO Technic - Sekshjulet Volvo-dumper - 42114
Standard salgspris DKK 1.999,00
DKK 1.499,25 / STK
DKK 1.199,40 ekskl. moms
  •  

LEGO® Technic Sekshjulet Volvo-dumper er en realistisk modelversion af Volvos største dumper og er ideel til børn, der elsker entreprenørmaskiner. Lastbilen drives af 1 stor vinkelpositionsmotor, 1 XL-motor og 1 L-motor med en realistisk funktion takket være Bluetooth-styret Smarthub.

 

Udforsk appen for at finde nye måder at lege på Der er masser af autentiske detaljer, som børn kan opdage, og de kan styre lastvognen ved hjælp af LEGO Technic CONTROL+-appen.

 

Brug de forskellige styreskærme til at køre fremad, bakke, styre, skifte hastighed og gear eller tømme dumperens tippelad. Børn får også et personligt instrumentbræt med autentiske førerhuselementer. De indbyggede udfordringer og belønninger hjælper børn med at udvikle deres kørefærdigheder, og de kan opdage inspirerende indhold i appen.

 

Autentiske detaljer inspirerer til kreativ leg LEGO Technic legesæt med entreprenørmaskiner er ideelle til LEGO fans, der er klar til en ny udfordring med fartøjer, der ligner og kører som den ægte vare.

 

  • Varenummer
    5702016617528
  • Producent
  • Mærke