Masters of the Universe: Origins - action figur af Evil-Lyn på 14 cm
Masters of the Universe: Origins - action figur af Evil-Lyn på 14 cm
.
DKK 199,95 / STK
DKK 159,96 ekskl. moms
  •  

Her får du en Master of the Universe 'Origins' actionfigur fra den onde side: 

Evil-Lyn, ondskabsfuld heks og eneste kvinde på team-Skeletor! Evil-Lyn har lidt mere hjerne end de øvrige håndlangere og planlægger i smug at overtage sin herres krafter og magten over hele Eternia. Figuren kommer med en stav, som troldkvinden bruger til sin sorte magi.

Vidste du i øvrigt, at den originale Evil-Lyn actionfigur fra 1983 havde skriggul hudfarve?

 

Så er der spændende nyt for fans af Masters of the Universe! For mangeårige fans og for nye generationer af børn, der elsker action og eventyr, er det nu tid til at (gen)opleve hæsblæsende action og historier med He-Man, Skeletor, det hemmelige Castle Grayskull og meget mere.

Actionfigurerne i Mattels nye serie, Masters of the Universe: Origins, er 14 cm. høje og har 16 bevægelige led, og er derfor super posérbare.

De mangeårige fans vil helt sikkert sætte pris på figurernes retro-design, som ærer arven efter den elskede franchise, men også på de nye design updates, der giver et spændende kig ind i fremtiden.

Hver af figurerne kommer med kamp- og våbentilbehør og en mini-tegneserie med nye historier om den evige kamp mellem helte og skurke.

Virkelige nørder vil elske den klassiske retro-indpakning! Hold øje med nye udgivelser og start en Masters of the Universe-samling eller tilføj til den samling, du allerede har!

 

Anbefaldet alder 5+

Bestsellers in Actionfigurer