Job i Superhelten

Er du en superhelt? Vi slår løbende stillinger op her.

Kontakt Bjørn på bjorn@superhelten.dk, hvis du har spørgsmål til job i Superhelten Legetøj.

 

Se ledige stillinger i Superhelten ApS herunder.

 

 

Superhelten ApS søger økonomiansvarlig / regnskabschef med hands on.

Superhelten ApS søger en økonomiansvarlig til vores hovedkvarter i Glostrup, med opstart snarest muligt. Superhelten mangler dig, som vil varetage håndteringen af hele Superheltens økonomi.

Primære arbejdsopgaver:
Du skal være din egen regnskabschef og din egen bogholder. Du er ansvarlig for rigtigheden af virksomhedens regnskab, og for den løbende bogføring. Du er en vigtig sparringspartner for virksomhedens ledelse, og varetager dialogen med vores faste revisor.

Du er tovholder på dialogen med den eksterne partner, som supplerer vores samlede ERP- og økonomisystem. Implementeringen af dette system er et pilot projekt, og udviklingen af systemet og arbejdsgangene i systemet, er en del af jobbet. Du kan spotte uudnyttet potentiale, brænder for at optimere, og tør agere på mulighederne. Du har øje for forretningens helhed, og bidrager til at udvikle struktur og processer, i en virksomhed i vækst.

Kvalifikationer:

  • Relevant regnskabsmæssig uddannelse, erfaring fra revisionsbranchen er en fordel.
  • Mindst 5 års erfaring, hvor du har været en del af, eller stået for den daglige bogføring.
  • Stærk IT-værktøjskasse – god til Excel og erfaring med Visma.net eller andet ERP system er en fordel.
  • Besidder data-diciplin, er proaktiv og pligtopfyldende, struktureret med øje for detaljen i den enkelte opgave.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at opbygge en økonomifunktion – eller med indkøring af nyt økonomisystem.

Om dig:
Du kan lide at have stor selvbestemmelse, og du er indstillet på at være ene-ansvarlig for dit felt. Du er velfunderet og erfaren, for du bliver den der ved mest om dit område, i organisationen.
Du trives i en uformel atmosfære, hvor mange forskellige mennesker sammen driver en virksomhed, med en ganske særlig ånd.

Vi tilbyder:
Grundig oplæring i virksomhedens økonomisystem Visma.net af en erfaren regnskabskonsulent.
Mulighed for at være med på et spændende projekt, hvor du har mulighed for at præge virksomhedens fremtid. Løn efter kvalifikationer.

Om os:
Superhelten er en virksomhed i hastig vækst. Det skriver alle, men det er sandt. Vi er netop gået fra 2 til 4 butikker på Sjælland, plus en webshop.  Vi udvikler os hele tiden og justerer på vores arbejdsgange og setup, så det passer til den volumen vi har nu.

Din dagligdag er i Superheltens hovedkvarter i Glostrup. Oplæring i økonomisystemet og de nuværende procedurer vil forgå i Kastrup. Opstart snarest muligt, vi indkalder til samtaler løbende.

Send os din ansøgning og CV inden d.30. november på anna@superhelten.dk