Fødselsdag & Højtider

Der er masser af sjove og hyggelige traditioner forbundet med højtiderne. Hos Superhelten Legetøj elsker vi at fejre årets højtider ved at pynte op og klæde os ud! Her på siden kan du finde inspiration og gode produkter til både jul, fastelavn, påske, halloween og fødselsdage.

Bestsellers i Fødselsdag & Højtider
På lager
Penhagenco Kravlenisser 3 ass. ark. Penhagenco Kravlenisser 3 ass. ark.
Kun afhentning i butik
6254784159623
 
DKK 9,95 / STK inkl. moms
DKK 7,96 ekskl. moms
5701719437488
 
DKK 149,95 / STK inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
Trafik politisæt med 7 dele Trafik politisæt med 7 dele
4006592076528
 
DKK 149,95 / STK inkl. moms
DKK 119,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Uhygge, pynt og kostumer

I vores kategori om højtider finder du alt det, du skal bruge for at skabe rammerne om den perfekte halloween-højtid. Måske har I tradition for at holde en kæmpe fest derhjemme, eller måske klæder I jer bare ud og går på slik-eller-ballade-tur sammen? Her i Superheltens højtids-univers finder du festpynt og service, der kan skabe den rette skumle stemning ved halloween-festen, for eksempel kraniekopper eller flotte guirlander. Til Halloween skal der selvfølgelig også et skræmmende kostume til, uanset om du skal til en voksen kostumefest, eller om børnene skal til fest på fritidshjemmet, og netop dét finder du masser af her hos os. Vi har Halloween-kostumer til både børn og voksne, og derudover kan I gøre udklædningen endnu mere troværdig og skræmmende ved at tilføje sminke, blod og rekvisitter, der passer til temaet. Hvad med et farligt zombiekostume eller udklædning til en smuk men ond heks? Du kan også vælge et helt klassisk ‘lagen over hovedet’-spøgelseskostume. Find alt til Halloween hos Superhelten!

Så er der børnefødselsdag!

Børnefødselsdag er noget af det sjoveste og mest underholdende, især hvis man har styr på planlægningen. Der skal den rigtige pynt og det rigtige tilbehør til, for at det bliver rigtig festligt. Hos Superhelten har vi gjort det super nemt for dig at finde, hvad du skal bruge til dit barns store dag. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af alverdens tilbehør til børnefødselsdag. Vi har samlet en masse sjove spændende ting, og du kan se hele udvalget her på siden. Når festen skal planlægges, kan første skridt være at lade dit barn vælge et tema - det kan være alt lige fra pirater til Disney, som optager dit barn. Med et tema er der allerede lagt et godt grundlag for den perfekte børnefødselsdag, og måske giver det ovenikøbet anledning til nogle specifikke lege og aktiviteter? Er dit barn glad for superhelte, kunne det være oplagt at invitere til en kostumefest, hvor børnene kommer udklædt som deres yndlingshelt, eller måske er en Harry Potter-børnefødselsdag dit barns allerhøjeste ønske? Vælg mellem masser af temaer: for eksempel Gurli Gris, Star Wars, Disney Princess og fodbold og find invitationer, kopper, tallerkener, gaveposer, balloner og meget mere, her hos Superhelten!