Superhelten Legetøj

Superhelten har eksisteret siden 2012, hvor Benjamin for første gang slog dørene op til Superhelten på Østerbro i København. Siden er én butik blevet til to, da Superhelten på Frederiksberg åbnede i 2018.


Besøg Superhelten i dag, eller kig i vores webshop, og find et nyt sjovt spil eller legetøj. Til dig selv, til dit barn, til din brætspilgruppe, og til børnefødselsdagen i sidste øjeblik. Kom til os, vi hjælper dig på vej.

Vores dejlige personale

Herunder ser du de helte og heltinder som dagligt får Superheltens bushjul til at dreje rundt. Både når dørene ikke rigtig vil åbne og lukke, og når der er partybus. Hvis du går og synes at dine evner ville være meget bedre brugt hos Superhelten, så send os en mail, og fortæl hvad du kan bidrage med. Du kan fange os på kundeservice@superhelten.dk

Superheltens HQ-bunker

Benjamin

The Child

Benjamin er ham der startede Superhelten tilbage i dagene, og han har været vågen lige siden.
Benjamin er et stort barn i et stort barns krop, og han har lokker som en engel.

Benjamins indre superhelt er Lassie. Lige så gylden og entusiastisk som ham selv, men lidt friskere. Når Benjamin bliver stor… ej, glem det.

Anders P

Web-Deathrider

Anders er god til processer, som kun en udvikler er det, og det er Anders der har charge på Superheltens hjemmeside.

Anders’ indre superhelt er en gammel ex-politimand i en ung robotkrop. Når Anders bliver stor, vil han være passiv investor i Superhelten. Vi kan afsløre at det projekt er han cirka halvvejs i mål med.

Superhelten Østerbro

Malene

Butikschef

Ronni

Pokémon-professor

Foruden at være en behagelig, kaffedrikkende nørd, er Ronni manden bag vores Pokémon-klubber.

Mila

Dedikeret ungdomsaura

Mila er en drøm af en ungarbejder. Hun ved en masse om Superheltens udvalg af legetøj, og hun er ikke bange for at bruge det. Mila dobler som butiksansat både i butikken på Østerbro og på Frederiksberg.

Mila vandt prisen for bedste udklædning ved Superheltens Halloweenfest sidste år, i et kostume, der gav de hårdeste mænd (m/k) gåsehud og kuldegysninger.

Superheltens weblager og fordelingscentral

Isa

Lagerchef

Isa er en ægte viking. Det kan man se på Superheltens skilte. Og man ved det er sandt, fordi hun går i shorts om vinteren.

Isa har tilnavnet Dragon Mama, fordi hun vogter over Superheltens centrallager. Og som alle andre drager har hun et uigennemtrængeligt eksoskellet på ryggen, men er blød på maven.

Isa's indre superhelt er Sherlock Holmes.
Og når hun bliver stor, vil hun med Dr Who på eventyr.

Superhelten Frederiksberg

Natasja

Butikschef

Natasja elsker superhelte og drager.
Hun spiller DnD og maler figurer og har et halv-hemmeligt crush på Deadpool.

Natasjas indre superhelt er gwenpool eller Harley Quinn alt efter humør. Hun har desuden en indre havnearbejder og temmelig sort humor.