Superhelten Legetøj

Superhelten har eksisteret siden 2011, hvor Benjamin for første gang slog dørene op til Superhelten på Østerbro i København. Siden er én butik blevet til to, da Superhelten på Frederiksberg åbnede i 2018.
I 2021 gik Superhelten sammen med Fanatic, som har butikker i Roskilde og Næstved. Vi er blevet dobbelt så mange ansatte, vi har dobbelt så mange varer på hylderne og er så klar til at supplere dobbelt så meget sjov og spas til dig.

Besøg Superhelten i dag, eller kig i vores webshop, og find et nyt sjovt spil eller legetøj. Til dig selv, til dit barn, til din brætspilgruppe, og til børnefødselsdagen i sidste øjeblik. Kom til os, vi hjælper dig på vej.

Vores dejlige personale

Herunder ser du de helte og heltinder som dagligt får Superheltens bushjul til at dreje rundt. Både når dørene ikke rigtig vil åbne og lukke, og når der er partybus. Hvis du går og synes at dine evner ville være meget bedre brugt hos Superhelten, så send os en mail, og fortæl hvad du kan bidrage med. Du kan fange os på kundeservice@superhelten.dk

Superheltens HQ-bunker

Benjamin

The Mandalorian child

Benjamin er ham der startede Superhelten tilbage i dagene, og han har været vågen lige siden.
Benjamin er et stort barn i et stort barns krop, og han har lokker som en engel. Benjamins indre superhelt er Lassie. Lige så gylden og entusiastisk som ham selv, men lidt friskere. Når Benjamin bliver stor… ej, glem det.

Anders P

Web-Deathrider

Anders er god til processer, som kun en udvikler er det, og det er Anders der har charge på Superheltens hjemmeside. Anders’ indre superhelt er en gammel ex-politimand i en ung robotkrop. Når Anders bliver stor, vil han være passiv investor i Superhelten. Vi kan afsløre at det projekt er han cirka halvvejs i mål med.

Daniel S

Megaboss

Dalle kom med Fanatic, er nu menneskehøvding i Superhelten, det er ham der er ansvarlig for alle butikkerne. Daniel er en trold i en stram spandexdragt og hans indre superhelt er Giffel-man. Når Daniel bliver stor, siger han, vil jeg have øjne i nakken, ligesom min mor.

Bjørn

HR Excecutor

Bjørn er både mor og far for os alle sammen. Forestil dig lige at have 72 børn! Bjørn er Superheltens meget rummelige HR person, som tilføjer alting struktur. Bjørns indre superhelt er Ironman - lige dele brains and booty. Når Bjørn bliver stor, vil han have en GDPR-sikker vault til at spille brætspil i.

Anna

Finansminister

Anna er dragen der vogter over Superheltens skattekiste og fortæller os andre om vi skal på togt og røve guld eller om vi godt må blive hjemme i butikkerne.

Anna har Superheltens største samling af hjemmestrikkede sweatre, er sløv voksen-larper og passioneret Pokémonfan

Kathrine aka Kat

Data maintainor

Uden Kat, ingen cookies for you. For det er Kat der sørger for, at alle varer kommer ind i vores systemer. Hun er master of the dataverse. Noget med produktoprettelser og så'en. 

Det er vigtigt aldrig at kigge Kat direkte i øjnene, for ellers begynder du at se alt i 11001111001100011100011...

Thomas

Distriktschef Spiderman

Mange butikker giver mange udfordringer. Derfor har vi vores helt egen edderkop i Thomas. Thomas æder data til morgenmad så vi kan forstå vores butikker bedre og give den bedste Superhelte service igen og igen.

Thomas har fænomenale Pokémon skills og så laver han verdens bedste hurtig-memes.

Daniel M

Public Relations Strategist

Ane

On-page Magician

Ane er som en avocado. Smuk og moden udenpå – pilrådden indeni. Ane elsker nemlig zombier og er virkelig god til at lave dem. Anes indre superhelt hedder The Grounded Girl. Er det et fly? Er det en jetjager? Er det Grounded Girl? No you moron, she never flies!

Bettina

Event Kanon

Bettina er Event-master og Nørd. Så meget nørd at hun er ved at tage en kandidatgrad i det. Bettina er både en Dungeon og en Dragon og så er hun mastermind bag de fleste af vores aktiviteter i butikkerne, i Glostrup og ud-af-huset. 

Så hvis du nogensinde sidder til én af vores Pokémon-klubdage, maler en Warhammer figur på et malebord, leger med LEGO på et hyggebord eller du er i skoven for at spille Rollespil med os, så tænk over, at Bettina har valgt det skulle ske. 

 

Superhelten Østerbro

Michael

Butikschef og indkøbsmaaaan

Michael ved alt om legetøj. Han køber ind til vores butikker og hjemmeside, han sælger det i stride strømme og så kæler han med det til dagligt på Østerbro hvor han er Boss. 

Udover at have en hvilepuls på 20 styrer Michael vores interne festudvalg og er master of brætspilsaften. 

Susanne

Mutti Mobil

Udover at være SuperMutti for hele Superhelten er Sanne også Benjamins mor. Hvis du fanger hende på et roligt øjeblik på Østerbro, kan du måske lokke en røverhistorie eller to ud, om Benjamin. Det er i hvert fald blevet vores mission i livet, at høre alt det sjove om chefens mange eskapader..

Jannie

Retail Warrior 1

Der var engang, en ung dame, der blev udråbt som én af de mest arbejdsomme og dygtige personer i hele disney-kæden. Hendes arbejde var legendarisk - men så tænkte hun at, der hun ville udfordres og kom til Superhelten. 

Hendes navn er Jannie. Og hun er Retail Warrior 1.0. 


Oskar

Rising Star

Oskar er evigt glad. Seriøst. Han smiler hele tiden. Og det er der nok en grund til - for hvem ville ikke smile og være glad, hvis ens liv var omringet af legetøj, fede produkter og søde kunder. 

Hvis din dag skal blive 5% bedre, så kig forbi og find Oskar. Du må ikke tage ham med hjem, for han er vores kommende stjerne. 

Superheltens weblager og fordelingscentral

Isa

Lagerchef

Ole

Kundeservice

Dennis

ERP Darkhorse

Kamilla

Pakkenisse

Jannic

Chauffør og lagermand

Heino

Pakkenisse

Markus

Chauffør og Lagermand

Agnes

Altmuligkvinde

Superhelten Frederiksberg

Alfrida

Warband Leader

Ronnie

Pokémon Specialist

Oskar

Villig hjælp

Mila

Dedikeret ungdomsaura

Superhelten Roskilde

William

Warband Leader

Big Willy (no shit, han er minimum 2 m. høj) styrer Roskilde-butikken med hård hånd. Eller slapt håndled. Uanset hvad, så virker det for butikken i Roskilde zummer af liv og glade dage. 

Williams diæt er bygget op af Pokémon-kort, HAMA-perler og LEGO-klodser. Det gør at han er Sprængfyldt med energi. 

Sofia

Butikssmølf

Jannick

Number One

Jannick er William's højre hånd i Roskilde. Der findes ingen klippe der er hårdere, inden jokes der er sjovere og ingen oprydningssans der er bedre end Jannicks. 

Olav

Gamemaster of the Younglings

Anders

Highfive Extraordinaire

Anders er service mand m/k i Fanatic Roskilde. Han er så god til børn at han er certificeret i det, og han leverer en sublim rådgivning indenfor især Magic the Gathering og Figurspil. Og så giver han de sprødeste highfives!
Så det svier i flere minutter.

Andreas

Master of the Fine Arts

Hvis du nogensinde spiller med i een af vores Warhammer arrangementer i Superhelten, så er der en 99,99% chance for, at det er Andreas der har malet det flotte terræn der står på spillebordene. 

Andreas har, ligesom Drax fra Guardians of the Galaxy, formået at blive usynlig ved at side fuldstændigt stille ved et malebord i Roskilde-butikken.  

Superhelten Næstved

Martin

Warband Leader

Martin er en værre badboy. Han hører underlig hård rock, drikker masser af kaffe, giver altid bank i Blood Bowl, og så har han en klar førsteplads i det interne Superhelten race om hvem der har flest ansigtspiercinger.
Til gengæld forstår han folk.
Anything you want, you got it.

Katharina

Insta-queen

Tobias

Butiksmedarbejder

Steffen

Praktisk-kant