Superhelten Legetøj

Superhelten har eksisteret siden 2012, hvor Benjamin for første gang slog dørene op til Superhelten på Østerbro i København


Besøg Superhelten i dag, eller kig i vores webshop, og find et nyt sjovt spil eller legetøj. Til dig selv, til dit barn, til din brætspilgruppe, og til børnefødselsdagen i sidste øjeblik. Kom til os, vi hjælper dig på vej.

Vores dejlige personale

Herunder ser du de helte og heltinder som dagligt får Superheltens bushjul til at dreje rundt. Både når dørene ikke rigtig vil åbne og lukke, og når der er partybus. Hvis du går og synes at dine evner ville være meget bedre brugt hos Superhelten, så send os en mail, og fortæl hvad du kan bidrage med. Du kan fange os på kundeservice@superhelten.dk

Superheltens HQ-bunker

Benjamin

The Child

Benjamin er ham der startede Superhelten tilbage i dagene, og han har været vågen lige siden.
Benjamin er et stort barn i et stort barns krop, og han har lokker som en engel.

Benjamins indre superhelt er Lassie. Lige så gylden og entusiastisk som ham selv, men lidt friskere. Når Benjamin bliver stor… ej, glem det.

Anders P

Web-Deathrider

Anders er god til processer, som kun en udvikler er det, og det er Anders der har charge på Superheltens hjemmeside.

Anders’ indre superhelt er en gammel ex-politimand i en ung robotkrop. Når Anders bliver stor, vil han være passiv investor i Superhelten. Vi kan afsløre at det projekt er han cirka halvvejs i mål med.

Malene

Laptop warrior

Superhelten Østerbro

Ronni

Pokémon-professor

Foruden at være en behagelig, kaffedrikkende nørd, er Ronni manden bag vores Pokémon-klubber.

Sanne

Superhelte-Mutti