Superhelten Legetøj

Superhelten har eksisteret siden 2011, hvor Benjamin for første gang slog dørene op til Superhelten på Østerbro i København. Siden er én butik blevet til to, da Superhelten på Frederiksberg åbnede i 2018.
I 2021 gik Superhelten sammen med Fanatic, som har butikker i Roskilde og Næstved. Vi er blevet dobbelt så mange ansatte, vi har dobbelt så mange varer på hylderne og er så klar til at supplere dobbelt så meget sjov og spas til dig.

Besøg Superhelten i dag, eller kig i vores webshop, og find et nyt sjovt spil eller legetøj. Til dig selv, til dit barn, til din brætspilgruppe, og til børnefødselsdagen i sidste øjeblik. Kom til os, vi hjælper dig på vej.

Vores dejlige personale

Herunder ser du de helte og heltinder som dagligt får Superheltens bushjul til at dreje rundt. Både når dørene ikke rigtig vil åbne og lukke, og når der er partybus. Hvis du går og synes at dine evner ville være meget bedre brugt hos Superhelten, så send os en mail, og fortæl hvad du kan bidrage med. Du kan fange os på kundeservice@superhelten.dk

Superheltens HQ-bunker

Benjamin

The Child

Benjamin er ham der startede Superhelten tilbage i dagene, og han har været vågen lige siden.
Benjamin er et stort barn i et stort barns krop, og han har lokker som en engel.

Benjamins indre superhelt er Lassie. Lige så gylden og entusiastisk som ham selv, men lidt friskere. Når Benjamin bliver stor… ej, glem det.

Anders P

Web-Deathrider

Anders er god til processer, som kun en udvikler er det, og det er Anders der har charge på Superheltens hjemmeside.

Anders’ indre superhelt er en gammel ex-politimand i en ung robotkrop. Når Anders bliver stor, vil han være passiv investor i Superhelten. Vi kan afsløre at det projekt er han cirka halvvejs i mål med.

Daniel S

Megaboss

Dalle kom ind i Superhelten med Fanatic, og nu er han menneskehøvding i kaos-akvariet. Det er ham der er ansvarlig for alle butikkerne og de dejlige mennesker heri.

Daniel er en trold i en stram spandex-dragt og hans indre superhelt er Giffel-man. Når Daniel bliver stor, siger han, vil han have øjne i nakken, ligesom sin mor.

Bjørn

HR Excecutor

Bjørn er både mor og far for os alle sammen. Forestil dig lige at have 72 børn! Bjørn er Superheltens meget rummelige HR person, som tilføjer alting struktur.

Bjørns indre superhelt er Ironman - lige dele brains and booty. Når Bjørn bliver stor, vil han have en GDPR-sikker vault til at spille brætspil i.

Anna

Kulturminister

Anna er yours truly, der skriver tossede ting om alle andre, og pimper Superheltens hjemmeside op til jazz. Annas indre superhelt er Buffy - muligvis lige så blåøjet og med en forkærlighed for træredskaber og hippie-life.

Anna har Superheltens største samling af hjemmestrikkede sweatre, er sløv voksen-larper og passioneret Pokémonfan.

Kathrine aka Kat

Data maintainor

Kathrine er master of the dataverse, det er Katten der der sørger for, at alle varer kommer ind i vores systemer.

Kattens indre superhelt er en gammel træt mand, ligesom Professor Charles Xavier. Når Katten bliver stor, vil hun kunne koge minut-ris på 59 sekunder, som en ninja.

Det er vigtigt aldrig at kigge Kat direkte i øjnene, for ellers begynder du at se alt i 110011100011...

Thomas

Distriktschef Spiderman

Thomas er manden der binder Superheltens 4 butikker sammen med stram snor, så vi kan lære af hinanden og af vores data.

Thomas har fænomenale Pokémon skills og så laver han verdens bedste hurtig-memes. Thomas's indre superhelt hedder Crushboy, og kaster vildt langt med dødelige frisbees!

Daniel M

Sociale media and Analytics Goblin

Daniel sidder ved sit motherboard i Superhelten HQ, og som en anden Dr. Octopus, ser han vores Facebook, ælter Google og kigger på vigtige tal, klipper og skyder vores videoer og tager billeder - alt på én og samme gang!

Hans alvorlige og strenge attitude kan godt forvirre nogle til at tro, at han faktisk er er en superskurk, men det er han slet ikke! Han er bare en superhelt, der er meget seriøs omkring sit arbejde, for det meste.

Ane

On-page Magician

Ane er som en avocado. Smuk og moden udenpå – pilrådden indeni. Ane elsker nemlig zombier og er virkelig god til at lave dem. Når Ane en dag laver en zombiefilm, vil jeg fortælle alle at jeg kendte hende, dengang hun var ukendt.

Anes indre superhelt hedder The Grounded Girl. Er det et fly? Er det en jetjager? Er det Grounded Girl? No you moron, she never flies!

Daniel HD

Event Fighter

Bevæbnet med clipboards, tidsplaner og post-its,  skaber Daniel både store og små events med leg.

Rygtet vil sige, at han kan nedkæmpe enhver i Superhelten med latexvåben,
med hans erfaring indenfor levende rollespil - ikke en teori vi har lyst til at teste.

Bettina

Event Kanon

Bettina er både en Dungeon og en Dragon og så er hun mastermind bag aktiviteterne i butikkerne, i Glostrup og ud-af-huset. 

Så hvis du nogensinde sidder til én af vores Pokémon-klubdage, maler en Warhammer figur på et malebord, leger med LEGO på et hyggebord eller du er i skoven for at spille Rollespil med os, så har Bettina i sin visdom valgt det skulle ske.

Superhelten Østerbro

Michael

Butikschef og indkøbsmaaaan

Michael ved alt om legetøj. Han køber ind til vores butikker og hjemmeside, og så kæler han med det til dagligt i butikken på Østerbro, hvor han er Boss. 

Udover at have en hvilepuls på 20 styrer Michael vores interne festudvalg og er master of brætspilsaften. Michaels indre superhelt er Thanos, og når han bliver stor, vil han lære at knipse 😬.

Mila

Dedikeret ungdomsaura

Mila er en drøm af en ungarbejder. Hun ved en masse om Superheltens udvalg af legetøj, og hun er ikke bange for at bruge det. Mila dobler som butiksansat både i butikken på Østerbro og på Frederiksberg.

Mila vandt prisen for bedste udklædning ved Superheltens Halloweenfest sidste år, i et kostume, der gav de hårdeste mænd (m/k) gåsehud og kuldegysninger.

Jannie

Retail Warrior 1

Der var engang en ung dame, der forlod disney-kæden for at arbejde i Superhelten. Hendes navn er Jannie, hun er regerer Superhelten på Østerbro.

Jannies indre superhelt hedder Bananie von Sparkle, der med en Sprinkles-Inator har +15 i alle combats og kun kan besejres af en gul cykel med streamers på. Når Jannie bliver stor, vil hun lidt lettere kunne nå den øverste hylde i skabet, hvor dåsen med skumfiduser står.

Superheltens weblager og fordelingscentral

Isa

Lagerchef

Isa er en ægte viking. Det kan man se på Superheltens skilte. Og man ved det er sandt, fordi hun går i shorts om vinteren.

Isa har tilnavnet Dragon Mama, fordi hun vogter over Superheltens centrallager. Og som alle andre drager har hun et uigennemtrængeligt eksoskellet på ryggen, men er blød på maven.

Isa's indre superhelt er Sherlock Holmes.
Og når hun bliver stor, vil hun med Dr Who på eventyr.

Ole

Kundeservice

Dennis

ERP Darkhorse

Dennis arbejder i den kulmine, som er Superheltens integrerede ERP system. Han er rygende god til alliterationer, og udtrykker sig meget flinkere på skrift, end han er i virkeligheden.

Dennis' indre superhelte er Lobo, interstellar dusørjæger og lejemorder. Når Dennis bliver stor, siger han, vil han være mindre. Mindre provokerende, mindre belastning for miljøet, og mindre set i profil.

Kamilla

Pakkenisse

Kamilla hjælper på Superheltens centrallager, med at sætte varer på plads. Og de kommer til at stå snorlige og i kategorisk orden, for Kamilla er både flittig og pertentlig.

Kamilla er også en fabelagtig kage-bager, og vi er kede af at hun kun har fødselsdag én gang om året.

Søren

House Artist Hoodachu

Søren Falske er et vaskeægte multitalent. Han kan både pakke webordrer, lave alle mulige avancerede former for visual art, han kan også rappe - og så er han altid frisk på noget sjovt.

Sørens indre superhelt er Donatello - fordi han den mest nørdede af de fire Teenage Mutant Ninja Turtles OG den mest overlegne maler. Se dér har vi en dannet mand med smag.

Heino

Pakkenisse

Heino er Superheltens trofaste pakker, på centrallageret i Glostrup. Når du bestiller noget på Superheltenslegetoej.dk, er det Heino der futter lageret rundt og finder tingene til dig.

Heino selv kan være svær at finde, fordi han altid er iført camouflagetøj, og ofte er helt lydløs.

Heinos indre superhelt er Wolverine - hvem vil ikke gerne have adamtium klør.

Markus

Chauffør og Lagermand

Markus er ham der sørger for, at alle varer bliver modtaget korrekt og sendt ud til Superheltens 4 butikker. Markus er også et technical wonderchild under cover, som laver hacks og makroer til hverdagens processer.

Markus' indre superhelt er The Punisher - det er okay at være vred. Markus´s nickname er Google 2.0 og det er hverken fordi han er creepy eller overbetalt, men fordi han faktisk ved alt.

Agnes

Altmuligkvinde

Agnes gør alt det, som redder resten af superheltens sanity. Hun både gør rent og hun hjælper lageret med alt det, ingen andre har tid til. Det gør Agnes til en sand superhelt. Til daglig studerer hun og bliver klog.

Agnes siger selv at hendes indre superhelt er Wonder Woman. Stærk og loyal. Hatten af.
Når Agnes bliver stor, vil hun gerne kunne mestre magi. 🤫

Superhelten Frederiksberg

Alfrida

Warband Leader

Alfrida er Dronning af Superhelten Frederiksberg. Hun har så meget styr på sit shit, at der ligger et spor af regnbuefarvet initiativ bagved hende, der hvor hun har gået. Og så kan Alfrida hjælpe med alt fra gaven til din mest umulige nevø, til seneste serie Pokémonkort. Okay, nogen gange er det det samme, men stadig.

Alfridas indre superhelt er Barbie. Ikonisk, fejlfri, og stjerne gennem flere årtier end Madonna har udgivet plader.

Oskar

Rising Star

Oskar er evigt glad. Seriøst. Han smiler hele tiden. Og det er der nok en grund til - for hvem ville ikke smile og være glad, hvis ens liv var omringet af legetøj, fede produkter og søde kunder. 

Hvis din dag skal blive 5% bedre, så kig forbi og find Oskar. Du må ikke tage ham med hjem, for han er vores kommende stjerne.

Oskars indre superhelt er Spiderman - og vi kan godt se hvordan den hænger sammen.

Marc

Captain DenMARC - YEAH!

Marc møder man bag et et smilende "Velkommen til", som han gavmildt deler ud til enhver
der kigger forbi Superheltens butik på Frederiksberg.
Marc har lagt de fleste af sine skill-points i viden om superhelte (Marcs favorit er
Spiderman) og resten i viden om Pokémon kortspillet.

Marc er vært for Superheltens Pokémon Klub om mandagen, hvor han kan forklare reglerne, så selv din mor kan fortå dem. Så tag hende med.

Superhelten Roskilde

William

Warband Leader

Big Willy (no shit, han er minimum 2 m. høj) styrer Roskilde-butikken med hård hånd. Eller slapt håndled. Uanset hvad, så virker det for butikken i Roskilde zummer af liv og glade dage. 

Williams diæt er bygget op af Pokémon-kort, HAMA-perler og LEGO-klodser. Det gør at han er Sprængfyldt med energi. 

Sofia

Magic Hurricane

Sofia er butiksansat i Superhelten Roskilde, hvor hun hjælper William med at holde rod i hans orden. Sofia har et stort Magic the Gathering-hjerte, og laver også sine egne alternate art kort.

Sofias indre superhelt er Catwoman - en hård kvinde i en blød verden. Når Sofia bliver stor, siger hun, vil hun blive bedre til at gøre et projekt færdigt.

Anders

Highfive Extraordinaire

Anders er service-mand m/k i Superhelten Roskilde. Han er så god til børn at han snart er færdiguddannet og certificeret i det. Og så leverer han helt sublim rådgivning indenfor især Warhammer 40.000 og Magic the Gathering.

Og så giver han de sprødeste highfives!
Så det svier i flere minutter.

Olav

Gamemaster of the Younglings

Olav slår sine folder i Superheltens butik i Roskilde, hvor han har været siden Fanatic-dagene.

Olav er passioneret rollespiller, og er vært for Superheltens Junior Dungeons and Dragons aften, hvor ham lærer børn at rulle terninger og udføre episke gerninger. Når Olav bliver stor vil han uundgåeligt blive Bettina, men med bedre DnD memes.

Andreas

Master of the Fine Arts

Hvis du nogensinde spiller med i een af vores Warhammer arrangementer i Superhelten, så er der en 99,99% chance for, at det er Andreas der har malet det flotte terræn der står på spillebordene. 

Andreas har, ligesom Drax fra Guardians of the Galaxy, formået at blive usynlig ved at side fuldstændigt stille ved et malebord i Roskilde-butikken.  

Superhelten Næstved

Martin

Warband Leader

Martin er en værre badboy. Han hører norsk hård rock, drikker masser af kaffe, giver altid bank i Blood Bowl, og så har han en klar førsteplads i det interne Superhelten race om hvem der har flest ansigtspiercinger.
Til gengæld forstår han folk. Anything you want, you got it.

Martins indre superhelt er Captain Planet. Og når han bliver stor får han sit eget Mythic Magic kort.

Katharina

Insta-queen

Katharina er både tv stjerne og instagram queen. Til daglig slår hun sine folder som Førstenisse i Julemandens Værksted, a.k.a. Superhelten Næstved. Katharina er mega kreativ, og kan konvertere, modellerer og male hvad som helst, så det ser godt ud. Altså Warhammer-figurer. Ikke dig bassemand.​

Katharinas indre superhelt er Rogue. Magt over liv og død, i et petit hylster.

Tobias

Butiksmedarbejder

Steffen

Praktisk-kant