Handelsbetingelser

For det første, – undskyld denne smøre. Handelsbetingelser er noget tørt lort, som lyder af advokater og paranoia. Vi ved godt at du er en reel fyr m/k, og du ved forhåbentlig at vi kun vil dig det bedste. Så med det på plads, bær venligst over med det følgende:

Generelle oplysninger

Superhelten ApS
CVR : 39684160
Ndr. Frihavnsgade 25, 2100 København Ø (Superhelten Østerbro)

Email : kundeservice@superhelten.dk
Tlf: 39393055

Betaling

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes, eller er klar til afhentning.

Fragt

Vi sender alle vores pakker med DAO. Det er muligt at sende på forskellige måder:

Med omdeling

Pakkeshop

Det er ikke muligt at skrive fx ”Må stilles ved skuret” eller ”Må stilles i opgangen”. Vi skriver ikke ønsker på pakkerne, da pakkerne ikke længere er forsikret, hvis de skulle blive væk. 

Uafhentede pakker som sendes retur til os, kan sendes igen mod betaling af fragtgebyr.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 365 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Ordre@superhelten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Statuer, life-size figurer, og ting modtaget på hel eller halv paller.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, såsom vores Superhelten-trøjer, der bliver lavet på bestilling.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Fx fjernstyrede ting, ting med batteri, tøj, kostumer mv.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget ordren tilbage på vores lager.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som er brugt ved bestilling af ordren.

Varen sendes til:
Superhelten ApS
Ndr. Frihavnsgade 25
2100 København Ø 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, eller i vores butikker, mod forudgående aftale.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Men vi opfordre til, at bede om et returlabel fra os.

Varen sendes til:
Superhelten ApS
Ndr. Frihavnsgade 25
2100 København Ø 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Samt ordrenummer.

Persondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Dine oplysninger bliver også videregivet til vores regnskab system (Visma), da det er lovkrav at beholde faktura i 5 år.

Personoplysningerne registreres hos Superhelten ApS og Visma A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: ordre@superhelten.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshoppen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.04.2024