Masters of the Universe: Origins - action figur af Battle Cat på 14 cm

Masters of the Universe: Origins - action figur af Battle Cat på 14 cm

Her får du en Master of the Universe 'Origins' actionfigur af He-Mans trofaste følgesvend:

Den panserklædte, talende tiger, Battle Cat, der udstyret med en saddel kan bære op til flere krigere i kamp! Med sine skarpe kløer er Battle Cat formidabel i nærkamp, og med de mange bevægelige led kan du posere ham på de vildeste måder.

Vidste du i øvrigt, at den originale Battle Cat actionfigur ikke havde bevægelige led overhovedet?

 

Så er der spændende nyt for fans af Masters of the Universe! For mangeårige fans og for nye generationer af børn, der elsker action og eventyr, er det nu tid til at (gen)opleve hæsblæsende action og historier med He-Man, Skeletor, det hemmelige Castle Grayskull og meget mere.

Actionfigurerne i Mattels nye serie, Masters of the Universe: Origins, er 14 cm. høje og har 16 bevægelige led, og er derfor super posérbare.

De mangeårige fans vil helt sikkert sætte pris på figurernes retro-design, som ærer arven efter den elskede franchise, men også på de nye design updates, der giver et spændende kig ind i fremtiden.

Hver af figurerne kommer med kamp- og våbentilbehør og en mini-tegneserie med nye historier om den evige kamp mellem helte og skurke.

Virkelige nørder vil elske den klassiske retro-indpakning! Hold øje med nye udgivelser og start en Masters of the Universe-samling eller tilføj til den samling, du allerede har!

 

Anbefaldet alder 5+Bestsellers in Actionfigurer