Butikker

Lidt om Superhelten: 
Superhelten har givet børn og voksne legetøjsoplevelser siden 2012. Vi har butikker på Ndr. Frihavnsgade på Østerbro i København og H.C. Ørsteds Vej på Frederiksberg.

Benjamin - manden bag Superhelten - har solgt legetøj i næsten to årtier, og står for det store udvalg af over 5000 forskellige varer. Alle vores ansatte er Superhelte og elsker merchandise, legetøj - og god service.

Lidt om Fanatic:
Fanatic har udviklet og solgt Hobbyprodukter og eventyrligeoplevelser i form af sociale arrangementer siden 2004. Vi har butikker i Roskilde og i Næstved.

Daniel - manden bag Fanatic - har solgt hobbyprodukter i næsten to årtier og har udviklet og opstartet Live Rollespilsaktiviteter, Magic-kort turneringer, Warhammer events og Dungeon & Dragons eventyr i hele sit voksne liv. 

I dag er Superhelten og Fanatic sammen under et tag - nemlig Superhelten. Vi sælger hobby og- legetøjsprodukter og afholder et hav af arrangementer indenfor de varegrupper vi sælger. Med over 40.000 varenumre på hylderne samt ansatte der elsker og forstår de produkter vi sælger, håber vi, at kunne tilbyde noget til dig så du vil komme forbi en af vores butikker eller deltage i et af vores arrangementer.