Drager

Tag hele familien under armen, kom ud i naturen og få en masse sjov ud af en blæsende dag. Drager er en fantastisk og fascinerende måde at lære små og store børn om vindens kræfter, vindretninger, og hvordan man navigerer en drage. Gå på opdagelse i vores udvalg af fine og farverige drager til børn og legesyge sjæle. Om du er på udkig efter en drage velegnet til begyndere eller de lidt mere øvede, så kan du finde dem her i vores udvalg.

De mange fordele ved at købe en drage

At flyve med drager er en hyggelig, sjov og underholdende udendørs aktivitet, som hele familien kan have glæde af. Og er der noget som kan give vind i hår og frisk luft i lungerne, så er det at tage ud og flyve med drager. Ikke nok med at frisk luft er godt for os alle, så styrker du samtidig også dit barns udvikling, når du lade ham/hun flyve med en drage. Det er blandt andet dit barns hånd-øje-koordination, koordination, koncentration, kropsbevidsthed og evne til at afstandsbedømmelse som styrkes.

Valg af drage til børn

Drager fås i mange forskellige varianter, farver, størrelser og former. Er du på udkig efter dit barns første drage, kan det være en rigtig god idé at starte med en drage som har en line, da de oftest er lettere for børn at navigere. Er dit barn derimod øvede og har en god koordinationsevne, er en stunt drage med to liner et oplagt valg.