Dukkehuse & Tilbehør

Ønsker dit barn sig et dukkehus eller har han/hun allerede et og ønske er sig møbler til at indrette det, så er du kommet det helt rette sted. Hos Superhelten har vi dukkehuse til både store og små, som godt kan lide at lege med dukkehuse, figurer og dukker. Blandt vores udvalg af dukkehuse og tilbehør finder du de ultra populærer dyrefamilier, huse, møbler, samt tilbehør fra mærket Sylvanian Families. Vi forhandler det eventyrlige og fine Sylvanian Families træhus, det imponerende byhus og den traditionelle og flotte slotsvilla på 3 etager. Derudover vil du her på siden finde dukkehuse og tilbehør fra Gurli Gris, Barbie, Frost 2 og Playmobil.

På lager
Barbie Close & Go Hus - dukkehus Barbie Close & Go Hus - dukkehus
Spar 30%
0887961690781
Standard salgspris DKK 699,95
DKK 489,97 / STK inkl. moms
DKK 391,97 ekskl. moms
Gabby's Dollhouse Kat-tastiske krydstogtskib Gabby's Dollhouse Kat-tastiske krydstogtskib
Nyhed
778988457870
 
DKK 699,95 / STK inkl. moms
DKK 559,96 ekskl. moms
Landsbylægen fra Sylvanian Families – 5096 Landsbylægen fra Sylvanian Families – 5096
5054131050965
 
DKK 539,95 / STK inkl. moms
DKK 431,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Timevis af leg og underholdning 

Hos Superhelten har vi en lang række Gurli Gris trælegetøj, som indbyder til timevis af underholdning, rolleleg og fordybelse. 

Tag på tur med Mor Gris, Far Gris, Lillebror Gustav og Gurli Gris når drager på eventyr i deres, for nogle børn, ikoniske røde bil. Eller lær og leg med til en af Madame Gazelle sjove undervisningen i klasseværelset. 

Til alle Barbie fans har vi det imponerende Barbie Dreamtopia Sweetville slot, som er et farverig eventyrlig skabning. Møbleret og med svømmebassin, spirende tårne, klædeskab og meget mere, er det et dukkehus der for Barbie fans vil indbyde til utallige timer af leg, underholdning og kreativitet.

Dukkehuse udvikler barnet gennem leg 

Dukkehuse og leg med dukker og figurer er med til at udvikle barnets kompetencer og færdigheder. Når barnet får mulighed for lege med dukkehuse til at forbyde sig i fantasifulde lege, som vil udvikle deres kreativitet.   

For nogle børn er det kan dukkehuse, afspejle deres eget hjem på en måde der gør legen med dukkerne og dukkehuset til en forlængelse af deres hverdag og en måde hvorpå de gennemgår nogle af de hændelser eller oplevelser de har oplevet eller set i løbet af deres dag.