Figurmaling

Leder du efter lækker kvalitetsmaling til dine rollespilsfigurer, og vil du gerne have et kæmpe udvalg af farver og nuancer at vælge imellem? Så er du landet det helt rigtige sted. Superhelten Legetøj har alt det, som du skal bruge for at skabe livagtige rollespilsfigurer. Her på siden kan du bl.a. finde figurmaling fra Citadel og danske The Army Painter samt en masse uundværligt maleværktøj.

Bestsellers i Figurmaling
På lager
5713799200463
 
DKK 44,95 / STK inkl. moms
DKK 35,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Figurmaling der sikrer dig perfekte resultater

Når du går på opdagelse i vores store sortiment af figurmaling, vil du hurtigt opdage, at udvalget af nuancer er så bredt, at du altid vil kunne finde den farve, der passer til dit unikke behov. I kategorien kan du blandt andet finde forskellige sprays, der bruges som primere og grundere. Du kan også finde primerspray til terræn, så du for eksempel kan kreere det perfekte sne-look eller det perfekte ruin-look. I stedet for enkeltstyks maling kan du vælge at købe et komplet sæt med alt, hvad du skal bruge. Vi har malesæt og pakker fra Citadel, D&D og The Army Painter, som indeholder maling i et væld af forskellige nuancer, pensler og andet essentielt værktøj. Vi har selvfølgelig også lakspray, hvormed du kan beskytte dine figurer og sikre dem en flot finish!

Stort udvalg af tilbehør til figurmaling

I tillæg til udvalget af figurmaling bestræber vi os også på at have et stort sortiment af pensler og andet tilbehør til for eksempel terræn og basing, som kan imødekomme enhver spiller og figurhobbyists behov. Når man er kommet godt i gang med figurmaling, vil man ofte opdage, at man har brug for værktøj og hjælpemidler. Det kan være håndtag til hjælp ved maling, tænger, bor eller file. Alt dette uundværlige værktøj fås også i vores univers af figurmaling. I kategorien ‘Hobby Station’ kan du desuden finde standere til din maling, drejeskiver, transportkasser og smart opbevaring til dit værktøj. God fornøjelse med dine rollespilsfigurer!