Figurmaling

Leder du efter lækker kvalitetsmaling til dine rollespilsfigurer, og vil du gerne have et kæmpe udvalg af nuancer at vælge imellem? Så er du landet det helt rigtige sted! Superhelten har alt det, du skal bruge for, og her kan du finde figurmaling fra brands som Citadel og danske The Army Painter, samt uundværligt værktøj, der kan hjælpe dig med at gøre dit projekt fuldkomment mageløst!

Bestsellers in Figurmaling

762486740374
 
DKK 59,95 / STK inkl. moms
DKK 47,96 ekskl. moms
762486740497
 
DKK 34,95 / STK inkl. moms
DKK 27,96 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Maling

Hos Superhelten har vi et kæmpe sortiment af figurmaling primært fra de to mærker Citadel og The Army Painter. Du vil opdage, at udvalget af nuancer er så bredt, at du altid vil kunne finde den farve, der passer til dit unikke behov.  

Som noget helt specielt har vi samlet ‘50 Shades of Grey’ til dig, som ved at grå maling ikke bare er grå maling! Du kan også få den særlige Zombiecide-maling, som er udviklet af the Army Painter specielt til spillet ‘Zombicide’. Sættene indeholder maling, som er  særdeles velegnet til postapokalyptiske settings, zombier og andre udøde væsner.

I kategorien kan du finde forskellige sprays, der bruges som primere og grundere.

Du kan også finde primerspray til terræn, så du for eksempel kan kreere det perfekte sne-look eller det perfekte ruin-look.

I stedet for enkeltstyks maling, kan du vælge at købe et komplet sæt med alt, hvad du skal bruge. Vi har malesæt og pakker fra Citadel, D&D og The Army Painter, som indeholder maling i et væld af forskellige nuancer, pensler og andet essentielt værktøj.

Vi har selvfølgelig også lakspray, så du kan sørge for at beskytte dine figurer og sikre dem en flot finish!

Tilbehør til figurmaling

Udover maling tilstræber vi at have et stort sortiment af pensler og andet tilbehør til for eksempel terræn og basing, som kan imødekomme enhver spiller og figurhobbyists behov. 

Når din figur skal have den rigtige finish, kan vi hjælpe dig med basing og tuft. I kategorien vil du finde baser og tilbehør som sten, pigtråd og græstotter.

Vi har sammenfattet en masse lækre produkter med DIY terræn, for eksempel et sæt fra GameMaster. 

Når man er kommet godt i gang med figurmaling, vil man ofte opdage, at man har brug for værktøj og hjælpemidler: det kan være håndtag til hjælp ved maling, tænger, bor eller file. Alt dette uundværlige værktøj fås også i vores univers af figurmaling. I kategorien ‘Hobby Station’ kan du desuden finde standere til din maling, drejeskiver, transportkasser, og smart opbevaring til dit værktøj. God fornøjelse med dine rollespilsfigurer!