Figurspil

Er du mest til Marvel Crisis Protocol? Eller Star Wars X-Wing? Her på siden finder du vores velassorterede sortiment af figurspil.

Figurspil til børn og voksne

Hvis du vil kombinere dit indre legebarn med kreativitet, omhyggelighed og fingersnilde, er et figurspil den perfekte mellemvej for dig. Vi tilbyder figurspil og dertilhørende tilbehør i mange forskellige varianter. Hvad end du er samler, eller du dekorerer dine figurer for at bringe dem i kamp mod dine venner og fjender, kan figurspil være omdrejningspunkt for mange timers sjov. Det handler alt sammen om fordybelse og omhu. Vores figurspil er i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Dyk ned i vores mange varianter og find lige præcis det figurspil, du leder efter. Med et figurspil er du garanteret både rolige, kreative timer og højtrystede, intense kampe til døden. Vi forhandler figurspil fra de helt store mærker som for eksempel Warhammer. I Warhammers univers er det kun fantasien, der sætter grænser. Du står selv for det endelige resultat, og der er noget helt unikt ved at sidde med en figur, man selv har samlet. Når din figur er samlet helt korrekt, er det tid til at udsmykke den, så den passer med resten af din hær. Der findes vejledninger for, hvordan du kan udsmykke dine figurspil, men der er ingen, der siger, det nødvendigvis skal være lige efter bogen. Skab dit eget univers og gør dig klar til at kæmpe mod alle dine kammerater.

Figurspil og tilbehør

Hos Superhelten Legetøj elsker vi kombinationen af kreativitet og leg. Blandt vores mange imponerende figurspil finder du blandt andet store startpakker, så du hurtigt kan komme i gang. Vi forhandler også forskellige udvidelser, så du kan blive ved med at bygge på dit univers af figurspil. Det er selvfølgelig vigtigt at have udstyret i orden. Vi har også et stort udvalg af forskellige pensler, maling og lim i god kvalitet. Hvis du vil farverne og figurspillene lidt tættere på og i levende live, er du meget velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker på Frederiksberg eller Østerbro i København. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Dette kan du gøre på tlf. 39 39 50 83. Her sidder vi klar til at hjælpe dig.