KREA

Værsesgo og hils på Kaj & Andrea, Bamse & Kylling og alle de andre ‘Fjernsyn for dig’-karakterer! Du har helt sikkert mødt dem før, og nu er det tihvertifald tid til, at dit barn også skal møde dem. Find alle de gamle kendinge i nye, lækre, bløde designs fra KREA / Maki lige her, og vælg om det er Kylling, Kaj eller måske musen Ingolf, der skal bo hjemme hos jer!

Der er ‘Fjernsyn for dig’!

KREA har i mange år været garant for pædagogisk trælegetøj af virkelig god kvalitet. De har også lavet masser af brilliante produkter baseret på DR’s børneprogrammer, gamle som nye. Desværre gik de konkurs og blev overtaget af Maki i 2011, men Maki driver firmaet videre på KREA’s grundlæggende idéer om godt legetøj, og der kommer stadig nye produkter til.

Kan du huske dengang, hvor der ikke var så meget at vælge mellem, når man som barn gerne ville se fjernsyn? Før 1988 fandtes der sådan set kun ‘Fjernsyn for dig’ på Danmarks Radio, og netop derfor kender du Bamse & Kylling, Anna & Lotte og de andre særdeles godt. De fleste af dem har heldigvis overlevet de nye streamingtjeneste-tider, og det er ikke kun af nostalgiske årsager. Figurerne og universerne fra DR’s børneklassikere holder stadig den dag i dag, selvom nogle af dem altså har over 50 år på bagen!   

For selvom der er forskel på os to...

Hos Superhelten finder du alle figurerne fra Bamses Billedbog, Cirkeline-filmene og Kaj & Andrea som søde bamser og tøjdukker. De er produceret af lækre holdbare materialer,  og deres udseende er nærmest identisk med de rigtige dukker fra børneprogrammerne. 

Syng sangene fra Kaj & Andrea for dit barn med en hånddukke af Kaj på hånden eller lær dem alle de fjollede og frække ting, Bamse siger, med en talende version af den kendte gule bjørn, der altså ikke er spor farlig men ganske rarlig. Hvis bøgerne om Cirkeline er et hit til godnathistorie, så glæd dit barn med en Cirkeline-slaskedukke, som kan puttes i sin egen tændstiksæskeseng, når det er tid til at sove. Lad en af vores KREA-bamser blive dit barns nye bedste ven og glæd jer sammen over alle de gode historier, der stadig kan leges med veteranerne fra den originale børnetime.