Lægesæt & Redningsudstyr

Har du et barn, der elsker at lege bamselæge eller brandmand? Nu kan du gøre legen endnu bedre med sjovt legetøj i form af realistiske lægesæt og redningsudstyr. Tilføj de sjove sæt til dine børns rolleleg og oplev, hvordan de kan leve sig ind i redningsmissionerne og ’stuegangen’! Hos Superhelten Legetøj finder du et godt udvalg af sikkert legetøj, der kan understøtte dit barns drømme og kreativitet. Giv dem lægekufferten i hånden og lad dem redde bamsernes liv før det er for sent!

På lager
Stort brandmandssæt med 7 dele Stort brandmandssæt med 7 dele
5700135203561
 
DKK 249,95 / STK inkl. moms
DKK 199,96 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Bliv bamselæge med lægesæt og redningsudstyr

Bamselæge har altid været en populær leg blandt børn i forskellige aldre. Børn ser op til voksne og udforsker forskellige erhverv gennem sjov og leg. Lad kreativiteten og fantasien blomstre hos dit barn. Med en lægekuffert i hånden, vil dit barn kunne gøre en forskel for bamsernes liv. Når bamsen er reddet, vaccineret og undersøgt, har dit barn sikkert udforsket den medicinske verden og føler, at han eller hun har gjort en forskel. Så hvis dit barn er vild med rollelege, er lægesæt og redningsudstyr den oplagte gaveide!

Forbered jer på lægebesøget med lægesæt og redningsudstyr

Lægebesøg kan ofte være en træls oplevelse for børn, der har svært ved at forstå situationen. Med et legetøjslægesæt vil du smertefrit kunne forberede dit barn på besøget hos lægen. Du kan for eksempel gennemgå, hvordan besøget kommer til at foregå og vise, hvordan de forskellige instrumenter bliver brugt. På den måde kan du med leg og glæde skabe mere tryghed for dit barn før det næste lægebesøg. Superhelten Legetøj brænder både for børns leg og læring. Derfor kan du let finde gode lægesæt og redningsudstyr i vores webshop, hvor vi har samlet et bredt tilbud.