Legemad & Tilbehør

Hos Superhelten har vi legemad, som indbyder til timesvis at leg og fordybelse. Vores udvalg spænder bredt, og hos os finder du legemad produceret i både træ og plastik, samt sejt og realistisk tilbehør fra populære og kendte mærker som blandt andre Magni, Velcro, Classic Word, Klein og 3-2-6. Leder du efter et legekøkken til den lille Michelin-kok? Så er det her, du finder det! 

Bestsellers i Legemad & Tilbehør
På lager
6927049050657
 
DKK 129,95 / STK inkl. moms
DKK 103,96 ekskl. moms
Køkkensæt med udstyr og mad 53 dele Køkkensæt med udstyr og mad 53 dele
5700135002003
 
DKK 309,95 / STK inkl. moms
DKK 247,96 ekskl. moms
082228228350
 
DKK 169,95 / STK inkl. moms
DKK 135,96 ekskl. moms
082228228343
 
DKK 169,95 / STK inkl. moms
DKK 135,96 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Mad er sjovt at lege med

Netop rollelege har stor betydning for børns udvikling. En stor del af dit barns personlighed dannes gennem lege, hvor det lærer at forstå andre og sig selv. Børn elsker at efterligne voksne i forskellige hverdagsagtige sammenhænge, og ved at lege lærer de simpelthen at forstå omverdenen. Far bager pandekager og vender en af dem i luften. Mor putter mit tøj ind i vaskemaskinen, og så kommer det ud helt vådt og skal hænges til tørre: det lille barn iagttager dig konstant og ved at lege og prøve det samme finder barnet sin egen måde at gøre tingene på. Faktisk begynder børn på rollelegene tidligere, end vi egentlig opdager det - når din lille purk sidder på gulvet og fægter med grydeskeen og tilsyneladende bare laver larm med dén og gryden, så kan det sagtens være, at han faktisk prøver at røre i gryden, ligesom han har set mor eller far gøre det!

Det kan både være lidt af et svineri og ikke helt ufarligt at have små børn med i køkkenet, så derfor skal de selvfølgelig have deres eget køkkenunivers at boltre sig i. Legemad og legekøkkener er perfekte, fordi de er super realistiske, og passer i dit barns hænder - og ingen små fingre bliver brændt eller skærer sig. Legemad stimulerer fantasien, styrker de sociale kompetencer og vil desuden styrke dit barns finmotorik og hånd-øje-koordination. Dit barn vil elske at lave mad med sit eget køkken ved siden af dig eller måske invitere dig på fin restaurant. 

Så er der serveret!

Hvad end dit barn kan li’ at bage, grille eller bare gerne vil give dukken morgenmad på sengen, så hjælper Superhelten dig med at finde det helt rigtige legetøj!

Først og fremmest har vi masser af legemad: Lige fra kæmpe sæt til mindre sæt med alt det ‘sunde’ og alt det ‘usunde’ legemad. Noget af vores legemad er lavet af træ, noget af plastik, og noget har en smart funktion med velcro, så maden kan skæres over. Har dit barn en særlig interesse for desserter og søde sager, kan du også finde forskellige slags delikate kager og is.

Vores udvalg byder på legekøkkener i mange forskellige designs: træ eller plastik, med lys/lyd og vand, kæmpestort eller et mindre køkken, der f.eks. kan stå på bordet. Vi har desuden masser af tilbehør, gryder, service og testel, så det lille køkken kan blive ordentligt udstyret. 

Hos Superhelten kan du også finde alle de legekøkkenmaskiner, du kan forestille dig: toaster, kaffemaskine, blender, vaffeljern og en masse andet legetøj, som præcis ligner rigtige køkkenmaskiner, og som både kan kan lyse og larme.

Hvis der skal leges restaurant eller købmand med legemaden, så har vi et udvalg af kasseterminaler og legepenge, som lige gør legen lidt sjovere.