LEGO Technic - Pistemaskine - 42148

LEGO Technic - Pistemaskine - 42148

Børn fra 7 år, der elsker snesport, kan få masser af sjov med LEGO® Technic legesættet Pistemaskine (42148). Når de udforsker køretøjets funktioner og detaljer – f.eks. de bevægelige larvefødder og håndtagene, der løfter og sænker skovlene – lærer de også.

Byg noget nyt
Denne 2-i-1-model giver legen en ekstra dimension, når pistemaskinen ombygges til en snescooter, så unge byggere kan forestille sig flere sjove eventyr på pisterne. Lad LEGO Builder appen guide dig og dit barn på et nemt og intuitivt byggeeventyr. Zoom ind på og drej modeller i 3D, gem sæt og hold styr på, hvor langt I er kommet.

En introduktion til teknik
LEGO® Technic byggesæt har realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer unge LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.

  • Sjov gave til børn fra 7 år – Inspirer børn til at prøve en ny byggeudfordring, når de udforsker alle funktionerne i et køretøj fra et skisportssted med LEGO® Technic modellen Pistemaskine (42148)
  • Designet til pisterne – Dette legesæt med snetema er inspireret af virkelige køretøjer og har detaljer, der omfatter gummidæk, larvefødder og håndtag til at løfte og sænke skovlbladet og udglatningsværktøjet
  • En 2-i-1-model – Legetøjsmodellen Pistemaskine kan ombygges til en snescooter og give endnu mere sjov rolleleg
  • En LEGO® gaveidé – En gave til børn fra 7 år, der elsker legetøj med sneplove og entreprenørmaskiner
  • Størrelse – Denne LEGO® Technic model er over 8 cm høj, 14 cm lang og 10 cm bred

 Bestsellers in Legetøj