Lego Friends - julekalender 2021 - 41690

Lego Friends - julekalender 2021 - 41690

Varen er ikke på lager
Lego Friends - julekalender 2021

Hold den perfekte jul for veninderne Andrea, Emma, Mia, Olivia og Stephanie fra LEGO® Friends. Bag hver af de 24 låger er der et stykke smukt detaljeret byggelegetøj, der vil gøre nedtællingen i december næsten lige så sjov som selve juleaften! 

Imellem de 24 små gaver, vil barnet finde de 5 LEGO® Friends karakterer i mini-format. Der er også en gave til hver af de 5 piger, som repræsenterer deres passioner. Dette kreative byggesæt lader børn genskabe hyggelige juleaktiviteter, f.eks. at sidde ved pejsen i en lænestol og læse en god bog.

Mini-figurerne kan selvfølgelig pynte på børneværelset, men de er også perfekte til kreativ leg. Der medfølger en lille blender, hvor armen kan løftes, en kagerulle, og en ovn hvor lågen kan åbnes, så børn kan lege, at de bager julegodter. 

Julekalenderen har en smart fold-ud funktion, der danner en fin lille scenografi, hvor man kan udspille alle sine juleeventyr. Gør juletiden virkelig magisk for dit barn, med en julekalender, der bringer glæde i december og endnu længere frem! 

  • 370 dele
  • Anbefalet til piger og drenge fra 5 år
  • Masser af lækkert tilbehør som julesok, killing, hundehvalp, snowboard og en legetøjsrobot med ‘fjernkontrol’ plus meget mere
  • Julekalenderen måler H 25 cm, B 37 cm og D 6 cm