LEGO City Great Vehicles - Burgervogn - 60404
LEGO City Great Vehicles - Burgervogn - 60404
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Legetøj med madvogn – Servering af fastfood er let som en leg med LEGO® City byggesættet Burgervogn til børn fra 5 år.
Hvad indeholder byggelegetøjet med køretøj? – Alt, hvad børn skal bruge til at bygge en foodtruck, der sælger burgere, minifigurer af en sælger og en kunde med cochleaimplantat samt LEGO® madtilbehør.
Legetøjssæt til fantasifulde børn – Børn kan folde betjeningslugen op for at vise et skilt med en flammegrillet burger og fjerne taget for at betjene kunder fra madvognens tilberedningsområde.
Medrivende byggelegetøj med interaktiv vejledning – Gå på opdagelse i LEGO® Builder appen, hvor børn kan zoome ind på og dreje modeller i 3D, holde styr på, hvor langt de er kommet i byggeprocessen, samt udforske og gemme virtuelle legesæt.
En sjov gave til enhver lejlighed – Byggesættet vil være en sjov idé som julegave eller overraskelse i enhver anledning til drenge og piger fra 5 år.
Velkommen til en verden af fantasifuld leg – Sæt gang i endnu mere sjov og flere eventyr ved at kombinere sættet med andre sæt (sælges separat) i LEGO® City sortimentet.
En by uden grænser – LEGO® City er et sted, hvor børn kan slippe deres ubegrænsede fantasi løs med omgivelser, fartøjer og indbyggere, der motiverer dem til at bygge, skabe, udforske og lege.

  • Varenummer
    5702017567471
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO