LEGO City Great Vehicles - Redningshelikopter - 60405
LEGO City Great Vehicles - Redningshelikopter - 60405
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Legetøjshelikopter til børn – Der venter actionfyldte luftredningseventyr forude med LEGO® City byggesættet Redningshelikopter til børn fra 6 år.
Hvad er der i legetøjssættet? – Sættet indeholder alt, hvad børn skal bruge til at bygge et legetøjaf en redningshel = ikopter samt minifigurer af pilot, vandrer og redder til sjov rolleleg.
Fantasifuld leg – Børn kan dreje helikopterens rotorer, åbne lastrummet og betjene det fungerende kranspil for at udspille redningsmissioner med de medfølgende minifigurer.
Medrivende byggele = getøj med interaktiv vejledning – Gå på opdagelse i LEGO® Builder appen, hvor børn kan zoome ind på og dreje modeller i 3D, holde styr på, hvor langt de er kommet i byggeprocessen, samt udforske og gemme virtuelle legesæt.
Sjov gave til børn fra 6 år, der elsker kreativ leg – Forkæl din hverdagshelt med dette sjove byggesæt til fans af actionfyldt leg.
Saml og kombiner – Sæt gang i endnu mere sjov og flere eventyr ved at kombinere sættet med andre sæt (sælges separat) i LEGO® City sortimentet.
En by uden grænser – LEGO® City er et sted, hvor børn kan slippe deres ubegrænsede fantasi løs med omgivelser, fartøjer og indbyggere, der motiverer dem til at bygge, skabe, udforske og lege.

  • Varenummer
    5702017567488
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO