LEGO Harry Potter TM - Hedvig på Ligustervænget nr. 4 - 76425
LEGO Harry Potter TM - Hedvig på Ligustervænget nr. 4 - 76425
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Fantasifuldt LEGO® Harry Potter™ legetøj til børn – Byd børn velkommen til troldmandsverdenens byggeeventyr med denne model af Harry Potters sneugle Hedvig på Ligustervænget nr. 4.
LEGO® Harry Potter™ byggelegetøj med en dyrefigur af Hedvig – Unge fans kan genskabe en ikonisk Harry Potter-filmscene med denne bevægelige byggefigur af en ugle.
Lille legetøj som overraskelse eller gave til børn – Det kompakte sæt rummer en berigende byggeoplevelse for Harry Potter™-fans, der ikke er vant til LEGO® byggeri, og det har øjeblikkeligt genkendelige detaljer, der sætter gang i fantasien.
Legetilbehør – Børnelegetøjet indeholder også en byggemodel af en kuffert, der indeholder et portræt af Harry Potter™ og hans forældre, et bogelement i formaf A History of Magic (Magiens Historie) og en klodsbygget tryllestav i sin æske.
Gaveidé til børn – Sættet vil være en sjov overraskelse eller fødselsdagsgave til piger og drenge fra 7 år, så de kan opbygge deres nyfundne kærlighed til Harry Potter™- historier og lege selvstændigt eller sammen med deres venner.
Sjove kombinationer – Dette LEGO® uglesæt kan bruges sammen med andet LEGO Harry Potter™ byggelegetøj (sælges separat) til børn for at skabe ekstra legemuligheder.

  • Varenummer
    5702017583082
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO