LEGO LEGO Creator - Blokvogn med helikopter - 31146
LEGO LEGO Creator - Blokvogn med helikopter - 31146
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

3 legetøjssæt med fartøjer i 1 æske – Drenge og piger fra 7 år kan bygge og ombygge 3 forskellige sæt ud af de samme klodser med LEGO® Creator legetøjet Blokvogn med helikopter.
Uendelige legemuligheder – Børn kan udspille action og racerløb med3 forskellige fartøjssæt: et legetøj med en lastbil og helikopter, et legetøj med et fly og en tankbil eller LEGO® biler af en hotrod og en SUV.
Bevægelige legetøjsfartøjer – Hver model har bevægelige elementer, bl.a. hjulene på legetøjsbilerne, propel lerne på LEGO® flyet og rotorbladene på helikopteren.
Udstillingsmodeller – Alle 3 LEGO® fartøjssæt kan stå alene og kan udstilles af børn på værelset efter leg.
Gave til børn fra 7 år – Dette 3-i-1-legetøj rummer en sjov bygge- og legeoplevelse og er en perfekt belønning eller overraskelse i hverdagen som inspiration til timevis af sjov rolleleg.
Mere 3-i-1-sjov – Børn kan udvide den sjov 3-i-1-leg med andre sæt (sælges separat) fra LEGO® Creator sortimentet.
LEGO® Creator legetøj – Med hvert 3-i-1-sæt kan børn bygge 3 forskellige modeller, der er inspireret af nogle af deres største interesser, bl.a. dyr, fartøjer og detaljerede byscener.
Byg og leg – LEGO® byggesættet med 270 elementer omfatter et byggelegetøj af en lastbil, der er over 9 cm høj, 26 cm lang og 6 cm bred.

  • Varenummer
    5702017567402
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO