LEGO Minecraft - Dyrereservatet - 21253
LEGO Minecraft - Dyrereservatet - 21253
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

LEGO® Minecraft® byggesæt – Denne 3-delte pakke med legetøj og mobs rummer masser af dyr, som piger og drenge fra 7 år kan passe, foruden actionfyldt gaming-rolleleg, og er dermed en alsidig gave til både gamere og børn.
Minecraft®-figurmobs – Sættets Minecraft-dyreunger omfatter katte-, fåre-, ulve-, kanin- og kofigurer og endda en zombieunge samt LEGO® Minecraft figuren Efes første optræden.
Dyrepleje og actionlegetøj – Dette LEGO® sæt med slettebiom indeholder 3 dele: et indhegnet legeområde med et dyrefodringsrum, et udendørs picnicområde og et tæppe, hvor trætte dyr kan hvile sig.
Tilbehør til selvstændig leg – En LEGO® Minecraft® skattekiste indeholder legetøj i form af en række madvarer, bl.a. en knogle, en gulerod og hvede, der inspirerer børn til at passe dyrene.
Gave til børn fra 7 år – Dyrefans og Minecraft®-gamere kan skabe endeløst fantasifuldt sjov med dette fysiske byggelegetøj til børn.
Klodsbygget sæt med dyretema – Ud over at være et selvstændigt legesæt til Minecraft®-spillere er dette sæt nemt at integrere med andet LEGO® Minecraft legetøj, især Skildpaddestrandhuset (21254), der sælges separat.

  • Varenummer
    5702017583297
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO