LEGO Minecraft - Steves ørkenekspedition - 21251
LEGO Minecraft - Steves ørkenekspedition - 21251
.
DKK 89,95 / STK
DKK 71,96 ekskl. moms
  •  

LEGO® Minecraft® ørkenlegesæt til børn – Det første LEGO Minecraft legetøjssæt i ørkenbiomet udfordrer drenge og piger fra 6 år til at bygge et Minecraft-hus og derefter forsvare det mod det flyvende fantom.
Byggelegetøj med Minecraft®-figurer – Indeholder en minifigur af den populære Minecraft-figur Steve, en figur af en kamelunge (for første gang!) og en flyvende fantomfigur med bevægelige vinger.
Minecraft®-byggelegetøj med ørkentema til børn – Indeholder velkendte Minecraft-elementer, bl.a. et craftingbord, lejrbål, en hytte, en fortryllet økse, en kamelunge og en lille legetøjskaktus.
Legetøj til selvstændig rolleleg – Denne alsidige Minecraft®-gave er hurtig at bygge, nem at ombygge, og når dagens eventyr er forbi, kan Minecraft-spillere udstille den på værelset.
Gave til børn fra 6 år – Forkæl Minecraft®-spillere med dette fysiske bygge- og actionlegetøj med Minecraft-figurer i et biom, der er fyldt med lege- og udstillingsmuligheder.
Udvid den sjove oplevelse – Der findes et stort udvalg af LEGO® Minecraft® legesæt (sælges separat), som børn kan samle på og kombinere.

  • Varenummer
    5702017583273
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO