LEGO Ninjago - Kais vågnende drage-angreb - 71801
LEGO Ninjago - Kais vågnende drage-angreb - 71801
.
DKK 89,95 / STK
DKK 71,96 ekskl. moms
  •  

Actionfyldt dragelegetøj til børn – Drenge og piger fra 6 år kan udspille kampe fra sæson 2 af tv-serien NINJAGO®: Dragerne vågner med byggesættet Kais vågnende drage-angreb.
Fantasifuldt actionlegetøj – Børn kan sætte vågnende drage-Kai bag på actionfiguren af en legetøjsdrage, banke dens gyldne hale ned og sende dem begge fremad.
2 LEGO® NINJAGO® karakterer – Ninja-legesættet indeholder en minifigur af Kai bevæbnet med et katanasværd som tilbehør og en ond ulvemaske-vagt med en armbrøst som tilbehør.
Dragekraftelement – LEGO® legetøjet omfatter et blåt dragekraftelement, som dragen kan holde i munden.
Festlig gave til børn – Ninjalegetøjet rummer en kreativ bygge- og legeoplevelse og vil være en sjov gave til en særlig anledning eller som overraskelse.
Større ninjaeventyr – Hold udkig efter flere sæt af NINJAGO®-actionlegetøj (sættene sælges separat) for at udspille konkurrencer mellem dem.
Et univers af ninjalegetøj til børn – LEGO® NINJAGO® sæt indeholder mech-robotter, fartøjer og templer, så børn kan flygte ind i en fantasiverden af eventyr med deres ninjahelte.
Størrelse – LEGO® byggesættet med 24 elementer omfatter en drage, der kan bygges, og som er over 2 cm høj, 18 cm lang og 18 cm bred.

  • Varenummer
    5702017566122
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO