LEGO Ninjago - Soras tech-elementrobot - 71807
LEGO Ninjago - Soras tech-elementrobot - 71807
.
DKK 179,95 / STK
DKK 143,96 ekskl. moms
  •  

Tilpasningsegnet legetøj med actionfigur til børn – Det eventyrfyldte legetøj Soras tech-elementrobot til drenge og piger fra 7 år kan kombineres med 2 andre mech-robotter (sælges separat) takket være de aftagelige ben, arme og overkrop.
Byg dinegen mech-dragt – Ninjafans kan nyde timevis af kreativt sjov, når de mikser og matcher dele fra disse legetøjssæt med actionfigurer (sættene sælges separat) for at skabe deres egen figur af en kamprobot.
2 NINJAGO®-minifigurer – Sættet indeholder Sora og hendes 2 katanasværd som tilbehør samt en ulvemaske-klokriger, så børn kan genopføre kampe fra sæson 2 af tv-serien NINJAGO: Dragerne vågner.
Bevægelig figur – Soras mech-robot har et cockpit, som børn kan sætte hende ind i, et stort sværd somtilbehør samt bevægelige arme og ben, der kan vippes og drejes i kampstillinger.
Ninjagave – Kamplegetøjet rummer en sjov bygge- og legeoplevelse og er en god idé til en hverdagsgave til børn, der elsker at udspille actionfyldte historier.
Flere tilpas ningsegnede mech-robotter – Børn kan udskifte og kombinere dele fra Soras kamprobot med Coles jord-elementrobot (71806) og Kais ild-elementrobot (71808), som sælges separat.

  • Varenummer
    5702017583839
  • Producent
  • Mærke
Bestsellers i LEGO