Lego Super Mario - Frø-Mario powerpakke - 71392
Lego Super Mario - Frø-Mario powerpakke - 71392
.
DKK 99,95 / STK
DKK 79,96 ekskl. moms
  •  

Fans kan gøre deres LEGO® Super Mario™ legeoplevelse ekstra sjov med denne hoppende og plaskende Frø-Mario powerpakke (71392). Den indeholder en interaktiv frødragt til LEGO® Mario™ (medfølger ikke), som giver spilleren mulighed for at optjene ekstra digitale mønter ved at få ham til at springe, og som udløser plaskelyde, hver gang han lander. 

Dette sæt er en ideel gave til trendsættende børn, der i forvejen har LEGO Super Mario startbanesættet 71360 (med LEGO Mario) eller sættet 71387 (med LEGO® Luigi™ figur). Byg og leg Byggevejledning til dette LEGO sæt findes både i æsken og i den gratis Super Mario app. 

Appen er et sikkert forum, hvor børn kan dele idéer, og rummer tips til kreative måder, børn kan bygge og lege på. Super Mario-action i virkeligheden LEGO Super Mario legesæt egner sig til at samle på og bringer en ikonisk Super Mario-figur ind i den virkelige verden. Med startbaner, udvidelsessæt og powerpakker kan fans bygge og gennemføre deres egne udfordrende baner selv eller sammen med andre.

Anbefalet alder fra 6 år

 

  • Varenummer
    5702016912814
  • Producent
  • Mærke