Lego Unikitty! - Festtid – 41453
Lego Unikitty! - Festtid – 41453
.
DKK 269,95 / STK
DKK 215,96 ekskl. moms
  •  

Genoplev dine yndlingsscener fra verdens sjoveste, mest glitrende og farverige tv-serie med LEGO® Unikitty™! sættet 41453 Festtid, der indeholder en dj-pult med pladetallerkener, højttalere, balloner og flag, et roterende dansegulv med lys, gaveæsker til gæsterne og en kæmpe fødselsdagskage, der kan køres ind på en kagevogn. Sættet indeholder også 4 byg selv-figurer fra tv-serien, der er med til at skabe feststemning!

Byg selv-figurer af DanseKat, prins Hvalpehjørning, Hawkodile™ og mester Panderynke. Dj-pult med pladetallerkener, højttalere, balloner og flag, roterende dansegulv med lys, fødselsdagskage, der kan bygges, rullevogn og gaveæsker. Tilbehør: balloner, 2 nye horn til DanseKat og en kage. Hold fest, som man gør i Danseriget, med sjov, venskaber og glæde overalt!

 

Hjælp DanseKat med at sikre, at ALLE har det sjovt, selv den gnavne mester Panderynke og Brock! Hjælp prins Hvalpehjørning bag dj-pulten, så festen kan rocke igennem. Rul den store fødselsdagskage frem, som alle kan dele – og husk at give gæsterne en gaveæske, når de skal hjem.

 

LEGO® Unikitty™! sæt er nemme at bygge og perfekte til at genskabe tv-seriens magi og glimmer derhjemme. Dj-pulten er over 8 cm høj, 14 cm bred og 4 cm dyb. 

  • Varenummer
    5702016111767
  • Producent
  • Licens
    LEGO Exclusive & gamle æsker
  • Mærke