Lego Unikitty! - Prins Hvalpehjørnings trehjuler – 41452
Lego Unikitty! - Prins Hvalpehjørnings trehjuler – 41452
 
DKK 129,95 / STK
DKK 103,96 ekskl. moms
 •  

Genoplev dine yndlingsscener fra verdens sjoveste, mest glitrende og farverige tv-serie med LEGO® Unikitty™! sættet 41452 Prins Hvalpehjørnings trehjuler. Dette sjove sæt indeholder 2 glimmerpartikel-knopskydere, kødben, flag, kæmpestor rullende basketball som forhjul og baseball-dekorerede baghjul!

 

Sættet indeholder også en kasse med godbidder og 3 byg selv-figurer fra tv-serien. Byg selv-figurer af prins Hvalpehjørning, Dinofyr og Kick Flip. Trehjulet cykel med basketball i overstørrelse som forhjul, baseball-dekorerede baghjul, 2 glimmerpartikel-knopskydere samt en kasse.

 

Tilbehør: glimmerpartikel-knopper til affyring, bold, is og pizza. Spred en sjov og eventyrlig stemning med prins Hvalpehjørning på sin fantastiske trehjuler! Hav det sjovt med at spille bold med Dinofyr og Kick Flip, før I kaster jer over den lækre pizza og is!

LEGO® Unikitty™! sæt er nemme at bygge og perfekte til at genskabe tv-seriens magi og glimmer derhjemme. Kombiner sættet med 41451 DanseKat himmelvogn for at gå sammen med prins Hvalpehjørnings storesøster og skabe endnu flere eventyr i Danseriget. 

 • Varenummer
  5702016111750
 • Producent
 • Licens
  LEGO Exclusive & gamle æsker
 • Mærke
  LEGO