Lommelygter & Walkie Talkies

“Jeg vender tilbage til basen! 10-4!” Walkie talkies kan være en sjov måde at kommunikere på. Er man sammen på hemmelig mission, kan en walkie talkie være lige det, der skal til, for at give legen en ekstra dimension. En walkie talkie eller en lommelygte kan også f.eks. være prinsessens eneste mulighed for kommunikation fra det ensomme tårn, hun sidder fanget i. Udforsk Superheltens udvalg af lækre lommelygter og vilde walkie talkies her.  

På lager
Nyhed
8719987348204
 
DKK 29,95 / STK inkl. moms
DKK 23,96 ekskl. moms
Stavlygte på 29 cm Stavlygte på 29 cm
8719202267242
 
DKK 119,95 / STK inkl. moms
DKK 95,96 ekskl. moms
Motorola LED lygte på 13.5 cm Motorola LED lygte på 13.5 cm
843677002584
 
DKK 399,95 / STK inkl. moms
DKK 319,96 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Spændende legetøj både inde og ude

Gadgets kan sagtens være med til at gøre en leg endnu sjovere og mere realistisk. Børn synes, det er supersejt, når de kan kopiere deres helte fra film, og med en walkie talkie i hånden kan de pludselig forvandle sig til en spion eller en pyjamasklædt superhelt.

Walkie talkies understøtter dine børn i at bruge deres fantasi. Walkie talkies kan bidrage til at udvikle deres sprog og sociale kompetencer, og samtidig lærer de også noget vigtigt om, hvordan man fører en samtale, f.eks. at man skal vente med at tale, til det bliver ens tur.

Fordi dette legetøj er velegnet til at lege både inde og ude, giver det et hav af forskellige muligheder for børnene. 

Hvad skal jeg vælge?

Det er værd at vide, når du vælger walkie-talkies til dine børn, at der er forskel på rækkevidden. Nogle af vores produkter har en rækkevidde  på helt op til 10 km. - du kan eventuelt overveje, hvilke lege dit barn leger mest, og derved få en idé om hvilke walkie talkies, der passer bedst til jeres behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg af walkie talkies med forskellige rækkevidder og forskellig pris fra Cobra Adventure og lad børnene integrere dem i deres yndlingslege. Måske skal de bruges til at udspionere de voksne? I kan også prøve en anderledes gemmeleg, hvor den, der leder, skal modtage ledetråde over walkie talkien for at finde frem til den anden. Eller det kan også være, at to søskende, der ligger i hvert sit værelse med hver deres walkie talkie, nu pludselig kan tale med hinanden inden, de skal sove.

Superhelten har også lommelygter: både dem der ligner søde dyr og dem, der ligner de voksnes Tag lommelygten med på teltturen, natteløbet eller pindsvinejagten og oplev nydelsen og spændingen hos barnet, der får lov at bevæge sig rundt i mørket!