A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street bliver i dag anset som en af de største gyserfilm, der nogensinde er blevet lavet. Også her hos Superhelten Legetøj er vi vilde med den frygtindgydende fortælling om Freddy Krueger, og derfor har vi samlet et uhyggeligt udvalg af A Nightmare on Elm Street merchandise, som du kan finde lige her.

A Nightmare on Elm Street merchandise til inkarnerede fans

Efter den oprindelige, overnaturlige slasherfilm, A Nightmare on Elm Street, blev vist i 1984, har hele universet omkring den anerkendte film udviklet sig til en stor franchise. Denne franchise består i dag af hele ni film, en TV-serie samt flere romaner og tegneserier, og derfor findes der også en masse forskelligt A Nightmare on Elm Street merchandise.

Hele den populære kultur omkring filmen centrerer sig især om fiktionskarakteren Freddy Krueger, der er genfærdet af en børnemorder, der blev brændt levende af vrede og sorgfyldte forældre til ofrene. Den frygtelige figur genopstår fra sit dødsleje med det uhyggelige formål at terrorisere og dræbe teenagere, der bor i den fiktive by Springwood i den amerikanske delstat Ohio. Dette gør han igennem sin pagt med ”drømme-dæmonerne”, da han med hjælp fra disse vil kunne angribe de uskyldige teenagere i deres drømme og mareridt. Det værste af det hele er dog, at den blodige vold, som han udsætter sine ofre for i deres drømme, vil ske for dem i virkeligheden.

Da Freddy Krueger er den centrale figur i alle film og i hele kulturen, er det ofte ham, der er skildret på A Nightmare on Elm Street merchandise. Hos Superhelten Legetøj er vi vilde med det fiktive, uhyggelige univers omkring Freddy Krueger. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af A Night on Elm Street og Freddy Krueger merchandise. Du finder for eksempel alt fra en uhyggelig dørmåtte til en Freddy Krueger handske med lange ”knive” som negle. Gå på opdagelse i vores skræmmende gode udvalg af merchandise lige her.